Haberler

Esob Başkanı Konak, Esnaf Odası Ziyaretlerini Tamamladı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan’ın katılımı ile esnaf odası ziyaretlerini tamamladı.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan'ın katılımı ile esnaf odası ziyaretlerini tamamladı.

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, sadece seçimden seçime değil, her zaman esnaf odalarını ziyaret ettiklerini belirterek, "Daha önce de belirttiğimiz gibi, biz her ay Afyon'da yapılan yönetim kurulları toplantısını ilçelerde yapmaya başladık. İlçe esnaf odası başkanlarımızı hem ziyaret ediyoruz, hem de toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu geleneksel uygulamayı önümüzdeki dönem de devam ettireceğiz" dedi.

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet ile son olarak, Afyon Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Afyon Şoförler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, Dinar Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu, Dinar Esnaf Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe, Dinar Şoförler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz, Dinar Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şeref Ceylan, İhsaniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, İhsaniye Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt Küçük, Sandıklı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt Özçınar, Sandıklı Esnaf Odası Başkanı Ahmet Öztop, Sandıklı Şoförler Odası Başkanı İbrahim Ocak, Dazkırı Esnaf Odası Başkanı Ömer Ali Keskin, Dazkırı Şoförler Odası Başkanı Şaban Tarhan'ı ziyaret etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Tan Kocabaş Dinar Konak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title