Haberler

ESKİŞEHİR'DEKİ OKULLARDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Güncelleme:

ESKİŞEHİR'de, Deprem Haftası nedeniyle tüm okullarda "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

ESKİŞEHİR'de, Deprem Haftası nedeniyle tüm okullarda "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı. Atatürk Ortaokulu'ndaki tatbikatta, 53 personel ve 632 öğrenci, 1 dakika 24 saniyede okulu tahliye etti.

Tepebaşı ilçesindeki Atatürk Ortaokulu'nda yapılan tatbikata Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, AFAD Müdürü Recep Bayar ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Çalınan ilk sirenle sınıflarında bekleyen öğrenciler "Çök-kapan-tutun" yöntemini uygularken, ikinci sirenle birlikte idarecilerinin koordinesinde okulu 1 dakika 24 saniyede tahliye ederek, okul bahçesinde gruplar halinde toplandı.

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, tahliye işleminin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, "Az önce beraber bir tatbikat yaptık. Rabbim ilimizi, ülkemizi, dünyamızı her türlü afetlerden, olumsuzluklardan korusun diye dua ediyorum. 1 dakika 24 saniyede okulu tahliye ettik. Herhangi bir kargaşa ve olumsuzluk yaşanmadan çok güzel bir şekilde ve çok güzel bir zaman diliminde okulu tahliye ettiniz. Ben bu tatbikat için öncelikle okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve her şeyden kıymetli olan sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tatbikatın ardından öğrenciler okul baçesindeki kurumların çadır ve stantlarını gezdi, bilgi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deprem Haftası Erol Ayyıldız Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title