Haberler

Erdoğan ve Putin 45 Dakika Görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye-rusya İlişkileri ile Ortak Gündemdeki Bölgesel Konuları Ele Aldıkları 45 Dakika Süren Bir Görüşme Yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye-Rusya ilişkileri ile ortak göndemdeki bölgesel konuları ele aldıkları 45 dakikalık bir görüşme yaptı.

Karadeniz Ekonomik İşbirliği (KEİ) 15. Yıldönümü Doruk Toplantısı çerçevesinde ikili görüşmeler yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ve Devlet Bakanı Ali Babacan ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in katıldığı görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

Başbakanlık yetkililerinden alınan bilgilere göre, görüşmede iki lider, Türkiye-Rusya ilişkileri ile ortak göndemdeki bölgesel konular ele aldılar. Her iki lider, siyasi ve ekonomik ilişkilerin ulaştığı düzeyden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Erdoğan ve Putin, başta enerji olmak üzere her alandaki ilişkilerin daha da geliştirilmesi ve bölgesel konularda yakın işbirliğinin sürdürülmesi konusunda mutabık kaldılar. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title