Haberler

Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi listesine Antalya'dan 7 firma girdi

Güncelleme:

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Antalya'dan 7 firmanın, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasına girdiğini bildirdi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Antalya'dan 7 firmanın, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasına girdiğini bildirdi.

Çetin, yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Vodafone Business sponsorluğunda, TEPAV ve TOBB ETÜ iş birliğinde, şirketlerin 2017-2019 dönemindeki ciro artışları dikkate alınarak yapılan Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışmasının sonuçlandığını ifade etti.

Listede 29 ilden ve 32 sektörden şirketlerin yer aldığını belirten Çetin, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri listesinde Antalya'nın, İstanbul, Ankara ve İzmir'in ardından dördüncü sırada yer aldığını bildirdi.

Çetin, sektörler bazında ise en fazla bilgisayar programlama ve danışmanlık ile makine ve ekipman imalatı yapan firmaların listede yer bulduğunu ifade etti.

Antalya'dan ikisi ilk 10'da 7 firmanın listede yer aldığını belirten Çetin, şunları kaydetti:

"Antalyalı hızlı büyüyen işletmelerimizin katma değeri yüksek yazılım ve teknoloji odaklı alanlarda faaliyet gösterdiklerini görüyoruz. ATSO şirket kuruluş istatistikleri de yüksek katma değerli alanlarda yeni işletmelerin faaliyete geçtiğini gösteriyor. Antalya halihazırda doğal cazibesi ile yurt içinden ve dışından yatırımcıları çekme özelliğine sahip bir ilimiz. ATSO olarak bu avantajı bilişim ve teknoloji odaklı sürdürülebilir yatırımlarla ülkemiz için katma değer yaratan girişimlere dönüştürebilme arzusuyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. En hızlı büyüyen listesine giren şirketlerimiz de faaliyet alanları ile bu vizyonun doğruluğunu teyit etmişler ve yeni girişimcilere de örnek olmuşlardır."

Çetin, hızlı büyüme kaydeden firma temsilcilerini tebrik ederek, başarılar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title