Haberler

Elazığ 1 4 Yaşındaki Y. Y'nin Öldürülmesi İle İlgili Hala Gözaltında

Y. Y'yi Sevdiği Kişiyle Evlenmesine İzin Vermeyen Ağabeyinden İntikam Almak İçin Öldürmüş

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde kaybolan ve 4'üncü gün evlerinin bulunduğu binanın havalandırma boşluğunda cesedi bulunan 4 yaşındaki Y. Y'nin katili halası 26 yaşındaki Muhibet Yıldırım çıktı. Emniyette suçunu itiraf eden Muhibet Yıldırım, ağabeyinin sevgilisiyle evlenmesine izin vermediği için yeğenini öldürdüğünü söyledi.

Kovancılar Bingöl Caddesi Bağlar Mahallesi Martı Sokaktaki evlerinin önünde, Perşembe günü oyun oynayan Y. Y, ortadan kayboldu. İlçede mobilya atelyesinde çalıyan Abdulmütalip ile ev hanımı Bircan Yılıdırım'ın tek çocukları olan Y. Y'yi bulabilmek için polis, jandarma ve vatandaşların didik didik aramasına rağmen dün öğle saatlerine kadar bulunamadı.

Tamamı akrabaların oturduğu çift direli 4 katlı binanın havalandırma boşluğundan kötü kokuların gelmesi üzerine dün yapılan aramada boşlukta bir çuval bulunup, polise haber verildi. Polis, çuvalı açtığında ağzı bantlanmış şekilde Y. Y'nin cesediyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede Y. Y'nin başına sert bir cisimli vurulup öldürüldüğü belirlendi. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsi sonucunda küçük Y. Y'nin başına sert bir cisimle vurulduğu ve ezildiği, cinsel organının ise kesici bir aletle kesilmeye çalışıldığı ancak kesilmediği belirtildi.

AĞABEYİ EVLENMESİNE İZİN VERMEDİ

Elazığ ve Kovancılar Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri geniş kapsamlı soruşturma başlattı. Küçük Y. Y'yi çuval içine konulan cesedinin havalandırma boşluğuna 3'üncü kattan atıldığı belirlendi.

Binada oturan tüm aile bireylerinin ifadesini alan polis, bir süre önce sevdiği genç tarafından istenmeye gelen ancak ağabeyi Abdulmutalip Yıldırım'ın, karşı çıkıp vermediği ve binanın 3'üncü katında oturan kız kardeşi Muhibet Yılıdırım, üzerinde yoğunlaştı.

26 yaşındaki Muhibet Yıldırım'ı evlenmesine izin verilmemesi üzerine ağabeyine, "Siz öyle bir acı yaşatacağım ki, ömür boyu unutamayacaksınız" dediği iddia edildi. Hala Yıldırım, poliste verdiği ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Yıldırım, ağabeyinin kendisinin sevdiği kişiyle evlenmesine izin vermediği için ondan intikam almak istediğini ve bir süredir planlar yaptığını söyledi. Hala Yıldırım, "Ağabeyim benim evlenmeme izin vermedi. Ondan intikam almak için Y. Y'yi öldürdüm" dedi. Yıldırım'ın polisteki sorgusu sürüyor.

Bu arada sabah morgdan alınan Y. Y'nin cenazesi, Kovancılar İlçesi'ne bağlı Gedikyurt Köyü'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title