Haberler

"Eğlence Doktorları" Engellileri Eğlendirdi

Ordu'da 13 yıl önce kurulan "Eğlence Doktorları" ekibi, bu defa engelli vatandaşları eğlendirdi.

Ordu'da 13 yıl önce kurulan "Eğlence Doktorları" ekibi, bu defa engelli vatandaşları eğlendirdi.

Ordu'da zihinsel ve bedensel engellilerin kaldığı bir rehabilitasyon merkezi'nde bulunan engelli vatandaşlar "Eğlence Doktorları" ile gönüllerince eğlendiler. "Engelliler haftası" nedeniyle "Eğlence Doktorları", rehabilitasyon merkezindeki engelli vatandaşları, palyaço ve müzik eşliğinde eğlendirirken, aynı zamanda el ve kol becerilerini artırmak için balondan figürler yaptılar, hem de yaptırdılar.

Bazı engelli vatandaşlar şarkı söyleyerek eğlenirken bazıları ise müzik eşliğinde dans etti. Bu projeyi kendilerine sosyal sorumluluk projesi edindiklerini söyleyen Carmen Organizasyon yetkilisi Umut Şahin, "Biz Carmen eğlence doktorları olarak, bir çok hastanede, Engelli bakım merkezlerinde, kimsesiz çocuklar vakfında, tiyatro gitmemiş köy okullarında animasyon ve tiyatrolar götürüyoruz. Burada da bugün balon animasyonu yaptık. El ve kollarını kullanamayan ve hatta zekalarını da kullanamayan burada engelli arkadaşlarımıza balonlar ile hava katlama sanatını, balonlar ile figür yapmayı öğrettik. Hem el güçlerine hem de hayal güçlerine katkı sağlamaya çalıştık" dedi.

Polis memuru olan Metin Saka, "Bu insanları mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere" diyerek yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Burada Umut ve diğer arkadaşlarımız ile birlikte bir sosyal sorumluluk projesi adı altında engelli vatandaşlarımıza yardım amaçlı, onları mutlu etmek adına bir etkinlik yaptık. Bu etkinlikte maddi bir kazanç yoktur. Sadece gönüllülük esasına dayanılarak yapılmıştır. Mutlu etiysek bu insanları ne mutlu bizlere."

Engelli vatandaşlar "Eğlence Doktorları"yla gönüllerince eğlenirken, onlara teşekkür etmeyi de ihmal etmediler. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title