Haberler

Edirne'de Uluslararası Öğrenciler İftar Sofrasında Buluştu

Güncelleme:

Edirne'de Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından düzenlenen iftar programında farklı ülkelerden gelen öğrenciler bir araya geldi. Programa katılanlar, kardeşlik ve dayanışma duygularını paylaştı.

Edirne'de öğrenim gören uluslararası öğrenciler, Trakya Uluslararası Öğrenci Derneğince düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Derneğin Başkanı Hakan Çalışkan, Polis Bahçesi'ndeki programda yaptığı konuşmada, iftar sofralarına "Kardeşlik sofrası" ismini verdiklerini söyledi.

İftarda 25 farklı ülkeden gelen öğrencilerin oruçlarını açıp dua ettiğini belirten Çalışkan, "Öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugünkü iftarımız ramazandaki 16'ncı iftarımızdı. Hayırseverlerimizin destekleriyle bu iftarları yaptık. Her iftarımıza 60 öğrencimiz katıldı. Evde kalan öğrencilerimize de erzak yardımında bulunduk, ramazanı ülkelerinden ayrı geçiren öğrencilerimizi yalnız bırakmamaya gayret gösterdik. Bizleri destekleyen tüm hayırseverlerimize, kamu kurumlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer de ramazanın hayırlara vesile olmasını dileyerek Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği'ne teşekkür etti.

Programa kurum müdürleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Edirne İftar Kültür Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title