Haberler

Edirne'de 23 Kaçak Göçmen ve 1 Organizatör Yakalandı

Edirne’de, jandarma ekiplerince yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen 15 Pakistan ve 8 Sri Lanka uyruklu olmak üzere toplam 23 kaçak göçmen ve şahıslara organizatörlük yapan 1 şüpheli yakalandı.

Edirne'de, jandarma ekiplerince yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen 15 Pakistan ve 8 Sri Lanka uyruklu olmak üzere toplam 23 kaçak göçmen ve şahıslara organizatörlük yapan 1 şüpheli yakalandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı unsurlarca, Meriç ilçesi Karayusuflu köyü mülki sınırları içerisinde bir minibüste yapılan kontrolde, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 15 Pakistan, 8 Sri Lanka uyruklu olmak üzere toplam 23 kaçak göçmen ile bu şahıslara organizatörlük yapan S.A. isimli şüpheli yakalandı.

Şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanırken, yabancı uyruklu şahısların ise işlemlerinin tamamlanmasını müteakip, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildiği öğrenildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sri Lanka Pakistan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title