Haberler

Doğan Yayın Holding'den Talep Edilen Açıklama

Doğan Yayın Holding A.ş. İhtiyati Haciz İşlemi Tesis Edilen Doğrudan ve Dolaylı Bağlı Ortaklıkları ile Şirket Arasında Doğrudan ve Dolaylı Sermaye İştirak/ortaklık İlişkisi ve Hizmet Temini Dışında Herhangi Bir Ticari İlişki Bulunmadığını Bildirdi.

Doğan Yayın Holding A.Ş. ihtiyati haciz işlemi tesis edilen doğrudan ve dolaylı bağlı ortaklıkları ile şirket arasında doğrudan ve dolaylı sermaye iştirak/ortaklık ilişkisi ve hizmet temini dışında herhangi bir ticari ilişki bulunmadığını bildirdi.

Doğan Yayın Holdingin Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımladığı yazıda, ihtiyati haciz işlemi tesis edilen doğrudan ve dolaylı bağlı ortaklıkları Doğan TV Holding A.Ş., D Yapım Reklamcılık ve Dağıtım A.Ş., Doğan Prodüksiyon Hizmetleri A.Ş. ile şirketi arasında doğrudan ve dolaylı sermaye iştirak/ortaklık ilişkisi ve hizmet temini dışında herhangi bir ticari ilişki bulunmadığı ifade edildi.

Gönderilen yazıda şunlar kaydedildi:

"30 Haziran 2009 tarihli bağımsız denetimden geçen konsolide finansal tablolarımızda yer alan tutarlar içinde, söz konusu Şirketlerin konsolide finansal tablolara etkisi; kısa vadeli ticari alacaklarda 48 milyon 886 bin 367 lira, diğer kısa vadeli alacaklarda 5 bin lira, kısa vadeli ticari borçlarda 92 milyon 386 bin 545 lira diğer kısa vadeli borçlarda 13 milyon 469 bin 857 lira diğer uzun vadeli alacaklarda 49 bin 940 lira ve diğer uzun vadeli borçlarda ise 30 milyon 652 bin liradır. Söz konusu Şirketlerin uzun vadeli ticari alacak/borcu bulunmamaktadır. İhtiyati haciz işleminin, şirketimiz faaliyetleri ve finansal tabloları üzerinde, mevcut durum itibariyle ve bilgimiz dahilinde önemli bir etkisi bulunmamaktadır."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title