Haberler

Doğallığın Tadını Özsüt'te Hissedin

Benzersiz lezzetteki tatlılarını geleneksel ve moderni bir araya getirerek sunan Özsüt, kullandığı taze ve doğal malzemelerle tatlı tutkunlarının sağlığını da düşünüyor.

Özsüt, ürünleriyle lezzeti olduğu kadar tatlı tutkunlarının sağlığını da önemsiyor. Tatlı severler artık Özsüt ustalarının büyük bir titizlikle hazırladığı ürünler ile gerçek tadı ve doğallığı bir arada bulabiliyor. Özsüt'ün geleneksel lezzetinin günümüze kadar gelmesinde bu anlayış da büyük rol oynuyor.

Özsüt, temel hammaddesi olan taze sütü günlük olarak tek bir çiftlikten temin ediyor. Ayrıca tatlı ve pastalarda, kurulduğu 1938 yılından bu yana sadece sofra şekeri kullanıyor. Tüm bunların yanı sıra koruyucu katkı maddeleri de Özsüt markalı ürünlerde kesinlikle yer almıyor.

Light ürünlerde bulunan tatlandırıcıların diyabet hastaları tarafından kullanımı ise uzmanlar tarafından uygun görülüyor. Özsüt'ün tatlılarında mevsiminde dalından koparılmış taze meyveler de kullanılıyor. Özsüt, dondurmalarından sütlü tatlılarına kadar her üründe tazeliği ön planda tutan bir anlayış benimsiyor. "Tatlı" lezzetini doğallıkla tamamlayan Özsüt, gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz ürünleri ile bambaşka bir keyfin adı oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title