Haberler

Doğal Gaz Zammına Tepki... -Tüm Bel-sen Kocaeli Şube Başkanı Yıldızeli: "Kamu Emekçilerine İlk Altı Ay İçin Yüzde 4 Zam Yapılırken Doğal Gaza Yüzde 5 Zam Yapmak Halka 'Yaşamayın Ölün' Demektir"

Tüm Bel-sen Kocaeli Şube Başkanı Bedriye Yıldızeli, "Kamu Emekçilerine İlk Altı Ay İçin Yüzde 4 Zam Yapılırken Doğal Gaza Yüzde 5 Zam Yapmak Halka 'Yaşamayın Ölün' Demektir" Dedi.

Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Bedriye Yıldızeli, ''Kamu emekçilerine ilk altı ay için yüzde 4 zam yapılırken doğal gaza yüzde 5 zam yapmak halka 'yaşamayın ölün' demektir'' dedi.

Yıldızeli, yazılı açıklamasında, doğal gaza yapılan yüzde 5 zamla emekçilerin bütçesinin karıştığını ifade ederek, elektrik zammının da sırada olduğunu vurguladı.

İşçilerin maaşlarının yarısına doğal gaza verdiklerini öne süren Yıldızeli, açıklamasında şu görüşleri savundu:

''Kamu emekçilerine ilk altı ay için yüzde 4 zam yapılırken doğal gaza yüzde 5 zam yapmak halka 'yaşamayın ölün' demektir. AK Parti iktidarını bir kez daha uyarıyoruz. Bu zammı geri çekin. IMF'nin talimatıyla zam zinciri yolda. Her gün fakirleşen halk çok yakında sandıkta hesap soracaktır.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title