Haberler

Diyarbakır Lice'de 6 Ton Esrar Ele Geçti

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde MİT, Jandarma ve polis ekiplerinin ortak operasyonunda 6 ton esrar ele geçirildi, operasyonda bir asker yaralandı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde MİT, jandarma ve polis ekiplerinin katılımıyla uyuşturucu imal ve ticareti yapan kişilere yönelik gece saat 03,00'da düzenlenen ve yaklaşık 10 saat süren operasyonda 6 ton esrar ele geçirildi. Operasyon sırasında güvenlik güçlerine düzenlenen silahlı saldırıda ise bir asker hafif şekilde yaralandı


Diyarbakır Valiliği'nden operasyon ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şöyle dendi:

"Adlî makamların talimatı ile 22 Aralık 2014 tarihinde Saat:03.00'den itibaren Jandarma ve Emniyet unsurlarından oluşan kuvvetle, alınan arama kararları doğrultusunda gerekli adli aramalar yapılmıştır. İcra edilen operasyonel faaliyet kapsamında; Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan aranan 1 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, Arazide farklı noktalarda; 6.000 kilogram toz esrar, 1 adet M-16 piyade tüfeği, 5 adet M-16 piyade tüfeği şarjörü, 30 adet M-16 piyade tüfeği fişeği, 1 Adet araç (Hani Orman İşletme Müdürlüğüne ait gasp edilen araç), ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Operasyon emniyeti için görevli birliklere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir. Saldırı sonucunda bir askerî personel ateşli silahla hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. Planlanan faaliyetler, 22 Aralık 2014 günü saat 13.00'de tamamlanmıştır"

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Valiliği Lice Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

kapkara:

adamlar nane maydonoz gibi uyuşturucu yetiştiriyor. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title