Haberler

Diyarbakır'da Polise Saldıran 2 Terörist Yakalandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde polise saldıran teröristlerle çıkan çatışmada 1 PKK’lı terörist yaralı olarak diğeri sağ olarak yakalandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde polise saldıran teröristlerle çıkan çatışmada 1 PKK'lı terörist yaralı olarak diğeri sağ olarak yakalandı. Yaşanan çatışmada yoldan geçmekte olan bir kız çocuğu da hafif şekilde yaralandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi Cengizler Caddesinde 2 PKK'lı teröristin polise silahla saldırması sonucu çatışma çıktı. Yaşanan çatışmada 1 PKK'lı yaralı diğeri sağ olarak yakalandı. Diyarbakır Valiliği'nde yapılan açıklamada, "İlimizde meydana gelmesi muhtemel terör olaylarına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında sansasyonel eylemler gerçekleştirmek için dağ kadrosundan geldiği tespit edilen 2 Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubunun ekiplerimize yönelik olarak silah kullanmaları sonucunda saat 22.00 sıralarında yaşanan çatışmada 1 BTÖ mensubu yaralı diğeri sağ olarak yakalanmıştır. Ayrıca yaşanan çatışmada yoldan geçmekte olan bir kız çocuğu hafif şekilde yaralanmıştır" denildi.

Açıklamada ayrıca, olay yerinde yapılan incelemelerde 1 adet tabanca, 1 adet sahte kimlik kartı ve dijital materyal ele geçirildiği belirtildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title