Haberler

Disk: Terörün Hedefi Artık Tüm Bir Dünya, Her Bir İnsan Oldu

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko, İspanya'nın Barcelona kentinde en az 13 kişinin ölümüne neden olan terör saldırılarını kınadı ve "Terörün hedefi artık tüm bir dünya, her bir insan olduğuna" dikkat çekti.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko, İspanya'nın Barcelona kentinde en az 13 kişinin ölümüne neden olan terör saldırılarını kınadı ve "Terörün hedefi artık tüm bir dünya, her bir insan olduğuna" dikkat çekti.

Açıklamasında, "İspanya'nın Barcelona kentinde 13 insanın ölmesine, yüzün üzerinde insanın  yaralanmasına neden olan alçakça saldırının acısını yüreğimizde hissediyor; hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz" diyen Beko, şöyle devam etti:

"Katalan halkının acısı ne yazık ki hem bir katliam coğrafyasında yaşayan bizler için, hem de neredeyse tüm dünya için tanıdık bir acı haline geldi.

"Terörün hedefi artık tüm bir dünya, her bir insan oldu.

"Hükümetlerin, IŞİD ve benzeri cihatçı örgütleri besleyen politikalarının bedelini tüm insanlık ödüyor.

"Bu noktada meseleyi basitçe istihbarat ya da terörle mücadele sorunu olarak tartışmak, kan ve dehşet dolu bir filmi izlemeye devam etmek anlamına gelecek.

"İçinde bulunduğumuz çağda bizlere dayatılan emperyalist-kapitalist düzen, sadece ve sadece işsizlik, yoksulluk, savaş, ırkçılık, ayrımcılık, köktendincilik ve kriz üretiyor.

"Bu barbarlık çağına artık hep beraber son vermek, 'emek, barış, demokrasi' çağının kapılarını açmak için dayanışmayı ve mücadeleyi büyüteceğiz.

"Barcelona'dan Paris'e, Beyrut'tan, Ankara'ya, gözlerimizin rengi farklı olsa da gözyaşlarımızın rengi aynıdır.

"Acımız ortaktır, mücadelemiz de ortak olacaktır." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kani Beko Barcelona İspanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title