Haberler

Dha Yurt Bülteni-6

1)ÇUKURCA ŞEHİDİ İÇİN HAKKARİ'DE TÖRENHakkari'nin Çukurca İlçesi'nin Güvendağı bölgesinde PKK'lı teröristlerce araziye yerleştirilen el yapımı patlayıcının infalak etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde şehit düşen 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan...

1)ÇUKURCA ŞEHİDİ İÇİN HAKKARİ'DE TÖREN

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nin Güvendağı bölgesinde PKK'lı teröristlerce araziye yerleştirilen el yapımı patlayıcının infalak etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde şehit düşen 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

Törene, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Vali Yardımcısı Bekir Abacı,Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Yardımcısı Yarbay Engin Pınar,  İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve askeri yetkililer katıldı. Törende şehit Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer'in  özgeçmişi, ardından da dua okundu. Daha sonra şehit  Uzman Çavuş Sezer'in  cenazesi, bir süre silah arkadaşlarının omuzlarında taşınarak tekbir getirilerek helikoptere bırakıldı. Şehit Uzman Çavuş Sezer'in  cenazesi memleketi Mersin'in Tarsus ilçesine  uğurlanmak üzere helikopterle Van'a gönderildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Şehit Töreni için bekleyen yetkililer

-Şehit cenazesinin cenaze aracıyla tören alanına gelişi

-Şehit cenazesini omuzlarında taşıyan askerler

-Cenazeden genel ve detay

-Cezaze törenine katılanlar

-Duaların okunması

-Şehit cenazesinin askerlerin omuzlarında tekbiler getirilerek helikoptere konulamsı

-Helikopterin kalkışı

(HABER-KAMERA: BEHÇET DALMAZ/HAKKARİ-DHA)

BOYUT: 263 MB

SÜRE: 4 DK 35 SN

=======================================================

2)BODRUM'DA ÇÖPLÜK YANGINI GÖKYÜZÜNÜ SİYAHA BÜRÜDÜ

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki katı atık depolama alanında çıkan yangın kontrol altına alınırken, gökyüzü bölgeden yükselen dumlanlarla kaplandı.

Yokuşbaşı Mahallesi'ndeki katı atık depolama alanında geçen cumartesi günü metan gazının sıkışması sonucu başlayarak kısa sürede rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçrayan yangın hayatı olumsuz etkiledi. Aynı gün ormanlık bölgede söndürülen, ancak katı alanında süren yangın, bu sabah kontrol altına alındı. Atık depolama alanında soğutma çalışmaları yapıldığı görüldü. Hayatı olumsuz etkiliyen yagnın yüzünden gökyüzünü saran dumanlar, turistik ilçenin üzerine çöktü. Birçok tatilci, kahvaltısını evleri ve otellerinin içinde yapmak zorunda kaldı.

Bodrum'da emlak danışmanlığı yapan 55 yaşındaki Veysel Uyanık, "30 yıldır Bodrum'da yaşıyorum. 30 yıldır aynı kabusu yaşıyorum. Dünyanın gözde turizm merkezine bu görüntüler yakışmıyor. 2 milyon kişinin yaşadığı kentte vahşi depolama alanı insan sağlığını tehdit eder hale geldi, geçiyor. Bu sorun sadece yerel yönetimin değil, her yıl ülkeye milyarlarca dolar döviz kazandırdığı için bakanlık düzeyinde bir sorun. Kısa zamanda konuya el atılıp sorunun acil çözümü sağlanmalı. Bir yandan turist gelsin derken, bir yandan gelen turisti de bu manzara ile karşılamayalım" dedi.

Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, "Bodrum tam 40 yıldır bu çileyi çekiyor. Son olarak 2012'de belediye olarak bir proje yaptık. AB'den fon da bulduk. Ancak orası olmaz burası yasak diyerek projeyi engellediler. Şu anda Mumcular Mahallesi'nde yapmaya başladığımız modern katı atık tesisi de ağaç kesiyorlar, tarihi eser çıktı denilerek durduruldu. Ne yeşile ne tarihe karşı saygısızlığımız var. Ancak yasaklamalarla bu iş olmuyor. Gelin yer gösterin dediğimizde ise kimse yer göstermiyor. Bodrum günlerdir karbonmonoksit soluyor, dünya markası olan bir kente bu manzara yakışıyor mu? Sonunda faturayı yine bana kesiyorlar. Oysaki bu sorun Bodrum'un Muğla'nın sorunu olmaktan çıktı ülke meselesi haline geldi. Devlet, Büyükşehir ve Bodrum ele ele verip bu sorunu acil olarak çözmekten başka çaremiz yok. Bizim üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Görüntü Dökümü

-------------------

Gökyüzündeki silah duman

Vatandaş Veysel Uyanık röp.

Soğutma çalışmaları

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla),

==============================================

3)ESKİ BELEDİYE BAŞKANININ OĞLUNA POMPALI SALDIRI

KAHRAMANMARAŞ eski Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Poyraz'ın oğlu eczacı Erdem Poyraz, iş yerinde pompalı tüfekle uğradığı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Şeyh Adil Mahallesi'ndeki Erdem Poyraz'ın işlettiği Güven Eczanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre eczaneye gelen eski çalışan Mustafa K., yanında getirdiği pompalı tüfekle Erdem Poyraz'a ateş edip kaçtı. Kanlar içerisinde yere yığılan Erdem Poyraz, çevredeki vatandaşlar tarafından otomobille özel bir hastaneye götürüldü. Tedaviye alınan Poyraz'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.Polis, Mustafa K.'yı yakalamak için çalışma başlatırken, olay yerine yakın bir yerdeki çöp konteynerinde olayda kullanıldığı düşünülen pompalı tüfek bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------------

Olay yeri

Eczanenin önü

Eczane önündeki polisler

Polislerin eczaneye girişi

Polislerin eczanede inceleme yapmaları

( Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 120 MB

=======================================================

4)BAKAN IŞIK, KOCAELİ VALİSİ AKSOY'U ZİYARET ETTİ

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliği'nden Kocaeli Valiliği'ne atanan Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti. Kocaeli'de yaşamanın ayrıcalık olduğunu belirten Fikri Işık, "Öncelikle Kocaeli, içerisinde yaşamanın ayrıcalık olduğu, gerek insanıyla, gerek coğrafi konumuyla, gerek sosyal dokusuyla, gerek ekonomik aktivitesiyle, gerekse Allah'ın verdiği tabii güzellikleriyle sadece Türkiye'nin değil, bana göre dünyanın en müstesna şehirlerinden bir tanesi. Kocaeli'de yaşamak gerçekten bir ayrıcalık. Bu şehirde hayatını idame ettirmek her birimiz için Cenab-ı Allah'ın bir lütfudur. Bu açıdan Kocaeli'ye hizmet etmek de ayrı bir bahtiyarlık. Bu şehri bazen küçük görenler, küçümsemeye çalışanlar oluyor. Bazen bu şehirde yaşamanın adeta çok zor bir şey odluğunu ifade etmeye çalışanlar oluyor. Ama şunu çok net ifade edeyim ki gerçekten bu şehir hem yaşamak için, hem de insanına hizmet etmek için Türkiye'nin en müstesna şehirlerinden bir tanesi. Bu özelliklerinden dolayı hiçbir hükümet bu şehre sıradan bir vali vermedi. Bu şehre atanan tüm valililerimiz bilgisiyle, birikimiyle, liyakatiyle ve tecrübesiyle hep öne çıkmış, herkesin taktir ettiği isimler oldu. Özellikle de Ak Parti iktidarı döneminde de bu gelenek devam etti. Şehrimize pek çok valimiz bu güne kadar geldi hizmet etti. Onların her birine şükran borcumuz var" dedi.

Vali Aksoy'un Türkiye'nin en tecrübeli valisi olduğunu ifade eden Işık şöyle konuştu:

"Hüseyin Aksoy de şu anda görevde en uzun süre ve kesintisiz valilik yapan arkadaşımız. Bu açıdan da aslında Türkiye'nin en tecrübeli valisiyle çalışacağız. Bunun şehrimiz açısından da bir şans olduğunu değerlendiriyorum. Şehrimize güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Kocaeli çok dinamik bir şehir. Her yıl nüfusuna yaklaşık 40 bin ilave olan bir şehir. Böyle bir şehirde kesinlikle atalet mümkün olmaz. Eğer böyle bir atalete şehir düşerse bu şehrin geri gitmesi anlamına gelir. Bunun için de hem tecrübenin, hem de dinamizmin aynı anda bulunması gerekir. Hüseyin Bey de hem dinamizm, hem de tecrübe aynı anda bulunuyor. Bu açıdan ben gerçekten çok isabetli bir tayin olduğunu düşünüyorum ve buna inanıyorum. Daha önce görev yaptığı şehirlerde bıraktığı izlenimler de şehrimizde de çok güzel bir görev süresi geçireceğine inanıyorum"Işık şehirde siyasette güzel bir uyum olduğunu belirterek, konuşmasını şöyle tamamladı: "Bu şehrin siyasetinde bir uyum var. Gerek iktidar partisinin kendi içinde, gerekse diğer siyasi partiler için de iktidar ve muhalefet arası rekabet açısından, gerekse kamu idaresi ile kent arasında ve siyaset arasında güzel bir uyum var. Bazıları her güzellikten rahatsız oldukları gibi bundan da rahatsız oluyorlar. Ama şunu çok net ifade edeyim ki biz bundan çok memnunuz. Siyasetin düzeyli yapılması, siyasi partilerin birbirine karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olması, icraatlara yönelik eleştiri yapılırken insanların kişiliğine yönelik daha dikkatli olması ve zaman zaman bir araya gelip kentin sorunlarını görüşebiliyor olması bu şehir açısından büyük bir kazanım. Bunun inşallah bu dönemde de sayın valimizin gayretleriyle daha da artarak devam edeceğine inanıyorum"

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise Kocaeli'de görev yapmaktan onur duyduğunu söyleyerek, "Kocaeli, Türkiye'nin en önemli illerinin başında geliyor. Böyle bir ilde ben de görev yapmaktan büyük bir onur duyuyorum. Sizlerin de destekleriyle Kocaeli'de yapılan çalışmaları daha iyi bir noktaya taşıma adına büyük bir gayretle çalışacağız" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------------

Bakanın gelişi, karşılanması

Ziyaretten görüntüler

Bakanın konuşması

Valinin konuşması

Çağla DAŞCI/İZMİT(Kocaeli),

======================================================

5) KAYMAKAMDAN ÖRNEK PAZARCIYA PLAKET

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde pazarda bulduğu cüzdanı sahibine teslim eden pazarcı Hasan Gümüştaş'a örnek davranışından dolayı Serik Kaymakamı Haluk Şimşek teşekkür plaketi verdi.

Serik'e bağlı Belek turizm pazarında Rus turistin kaybettiği cüzdanı bulup kendisine teslim eden pazarcı Hasan Gümüştaş örnek davranışından dolayı ödüllendirildi. Kaymakam Haluk Şimşek makamında kabul ettiği Gümüştaş'a plaket verirken, esnafın güzel davranışının kendisini gururlandırdığını vurguladı.

Kaymakam Şimşek, "Esnaf kardeşim Belek'te kurulan pazarda cüzdanını kaybeden bir Rus vatandaşının cüzdanını buluyor. Cüzdanın içerisinde 783 Dolar, 7010 ruble, kredi kartları, pasaportu çıkıyor. Bu cüzdanı alıyor kardeşiyle beraber hemen cüzdandaki Rus turistin kimlik bilgilerinden hangi otelde kaldığına ulaşılıyor. Pazarcılar Odası Başkanı Erdal Çam ile birlikte Rus vatandaşa cüzdanını teslim ediyorlar. İşte Serik'imizin insan yapısı budur, esnaf yapısı budur bunu bütün Türkiye'nin bütün dünyanın bilmesi gerekir. Serik zaten dünyanın göz bebeği bir yerdir. Özelikle Belek, Kadriye ve Boğazkent bölgeleriyle turizm açısından dünyanın her yerinden misafir akın ediyor. Esnafımızın bu duyarlı davranışından dolayı kendisini ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdal Çam'ı kutluyorum ve teşekkür ediyorum" dedi.

Hasan Gümüştaş da "Bu olay vicdani bir meseledir. Biz böyle yetiştik, atalarımızdan böyle gördük. Yani haram para hiçbir zaman kazanç ve huzur getirmiyor. Bu vicdani bir meseledir. Benim için çok önemli. Cüzdanı tezgahımızın önünde bulduk daha sonra Pazarcılar Odası başkanımızı aradık. Başkanımızın da yardımlarıyla cüzdan içerisindeki kimlik bilgileriyle Rus turist Natalia hanıma teslim ettik" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-------------------

Kaymakam Haluk şimşek Plaket verirken

Haluk Şimşek konuşma

Pazarcı Hasan Gümüştaş Konuşma

Haber- Kamera: Namık Kemal KILINÇ/SERİK(Antalya),

==================================================

6)ÇEŞME'DE MEŞALELER "ATA'YA SAYGI" İÇİN YANDI

İZMİR'in Çeşme ilçesinin Ilıca mahallesinde, Çeşme Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Ata'ya Saygı" etkinliği, yüzlerce insanın ellerinde meşaleleriyle hep birlikte söyledikleri marşlarla sona erdi.

Çeşme Belediyesi'nin 9 Durak 9 Deneyim Projesi kapsamında, Atatürk'ün 1926 yılında Ilıca'ya gelerek 8 gün kalması anısına düzenlenen "Ata'ya Saygı" etkinliği, coşkunun zirve yaptığı bir finalle sona erdi. Ilıca sahilindeki etkinliği izleyen yüzlerce vatandaş, ellerinde Türk bayrakları ve meşaleleriyle, denizin içindeki su perdesine yansıtılan Atatürk'ün görüntülerini izleyerek marşlar söyledi. 2 gün süren etkinliğin son gününde, Hanri Benazus "Niçin Atatürk", Yılmaz Karakoyunlu "Atatürk ve İzmir Suikastı" ve Çeşmeli yazar Mehmet Culum ise "Atatürk'ün Çeşme Ilıca'ya Gelişi" konulu söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşilerin ardından da İzmir Kordon Zeybeği gösterisi, "Ilıca günlerinde Atatürk" konulu, Atatürk'ün Ilıca'daki günlerinin anlatıldığı danslı müzikal gösteri ve Ilıca esintisi ile bale gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gösterilerin ardından Çeşme Belediyesi görevlileri vatandaşlara Türk bayrağı, Atatürk maskı ve meşaleler dağıttı. Yüzlerce vatandaşın yaktığı meşalelerle aydınlanan Ilıca sahilinde marşların eşliğinde, denizin içinde oluşturulan su perdesine yansıtılan Atatürk görüntüleri coşkuyu zirveye taşıdı. Ilıca sahilindeki vatandaşların içten gelen coşkularıyla, bayraklarını sallayarak, ellerinde meşaleleri ve Atatürk masklarıyla hep birlikte marşlara eşlik etmeleri dikkat çekici görüntüler oluşturdu. Vatandaşlar, yaşadıkları coşkuyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygı ve bağlılıklarını Ilıca sahilinden bir kez daha gösterdi.

Görüntü Dökümü

------------------------:

-Ata'ya Saygı Yürüyüşü'nden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

(Haber-Kamera: Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir),

=====================================================

7)KIRIKKALE MKE'DE KORKUNÇ PATLAMANIN 20. YILDÖNÜMÜ

KIRIKKALE MKE Mühimmat Fabrikası'nın İmla İşletmesi TNT atölyesinde 3 Temmuz 1997'de meydana gelen ve 2'si çocuk 4 kişinin öldüğü patlamanın 20'nci yıl dönümünde hayatını kaybedenler, Şehitlik Mezarlığı'nda anıldı.

Patlama sonrası fabrika çevresinde oturan onlarca kişi yaralanırken, 40 bin konut hasar gördü, milyonlarca lira maddi zarar meydana gelmişti. Patlamalar nedeniyle kenti terk eden halk, 3 gün boyunca şehir dışında konaklarken, yapılan soruşturma sonucu kurum dışı bir etki veya sabotaja dair herhangi bir bulguya rastlanmadığı sonucuna varılmıştı. Patlamada, Kırıkkale'de çok sayıda ev ve iş yerinde büyük hasarlar meydana gelirken, patlamanın yıldönümü nedeniyle şehitlik mezarlığındaki anma töreninde bulunuldu. Patlamada hayatını kaybeden  MKE işçisi İsmet Altınışık'ın şehitlikte bulunan mezarına karanfil bırakılıp, dua edildi.

Patlamanın 20'nci yıl dönümü nedeniyle şehitlik mezarlığındaki anma töreninde konuşan MKE Kurumu Mühimmat Fabrikası Müdür Vekili Selahaddin Adil Kılıçkaya, "Allah bir daha o günleri göstermesin. İşveren olarak gereken önlemleri aldık. Aradan geçen 20 yıl ile birlikte inşallah o günleri bir daha görmeyiz" dedi.

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi  Başkanı Mustafa Teke ise konuşmasında, görevi başında  şehit olan tüm emek şehitlerine başsağlığı dileğinde bulundu. Teke, "20 yıl geçmesine rağmen bu patlamanın üzerinden unutmadık. Kırıkkale'ye de tüm Türkiye'ye de unutturmayacağız. Bir daha böyle bir olay yaşanmasın. Unuttuğumuz zaman, bu tür olayların yaşanması kendiliğinden oluşuyor. O tarihten sonra alınan tedbirler, güvenlik önlemleri, iş yerlerindeki çalışma şartlarının iyileştirilmesi ile orada çalışan arkadaşlarımızın uzmanlaşması, işini daha iyi yapmaya başlaması ile beraber bu tür olayları inşallah bir daha yaşamayız. Allah bu günleri bize bir daha göstermesin" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-------------------------------

Şehitlik mezarlığından görüntü

Patlama da ölen İsmet Altınışık ın mezarı başında kuranı kerim okunması

Mezarına karanfil konulması

Mühimmat fabrikası müdürü Kılıçkaya nın açıklaması

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mustafa Teke'nin açıklaması

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, -

======================================================

8)ATATÜRK'ÜN ERZURUM'A GELİŞİNİN 98'NCİ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

ULU önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, kongreyi toplamak için Erzurum'a gelişinin 98'nci yıldönümü törenlerle kutlandı. Atatürk'ün kente geldiği 3 Temmuz günü ilk karşılandığı yer olan merkez Aziziye (Ilıca) İlçesi'nde bugün saat 09.00'da tören düzenlendi. Törenlere 23 Temmuz'da Erzurum Kongresi'ni başlatan Atatürk'ün kent merkezinde karşılandığı merkez Yakutiye İlçesi'nin İstanbulkapı Semti'nde devam edildi. Atatürk'ün kente gelişini temsil eden Türk bayrağının karşılanması törenlerine Vali Vekili Ahmet Naci Helvacı, Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Sekmen, 9'uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, daire müdürleri, asker ve öğrenciler Atatürk'ün anıtının bulunduğu yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki Havuzbaşı'na kadar yürüdü.

Atatürk Anıtı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından çelenkler konuldu ve gençler bar tuttu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen anıt önünde yaptığı konuşmada 3 Temmuz 1919 günü vatansever Erzurum insanı ile Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Paşa'nın Palandöken Dağı eteklerinde birbirlerine kavuştuğunu söyledi. Erzurum'da başlayan millet haretekinin bütün vatan sathına yayıldığına dikkat çeken Başkan Sekmen şunları söyledi:  "3 Temmuz 1919 günü Erzurum'da bir millet hareketi başlamış ve bu hareket Milli Mücadele boyunca bütün vatan sathına yayılmıştır. Mustafa Kemal Paşa ve Erzurum insanını bu coğrafyada bir araya getiren, bu birlikteliğin gerçekleşmesinin temel amacı Türkiye'nin bütünlüğünü, milletin bağımsızlığını yeniden elde etmesi ve millet egemenliğine dayalı, bağımsız Türk Devleti'nin ebedi-müddet yaşaması ideali olmuştur. 1919 Türkiyesi'ndeki şartları milli duyarlılıkla tespit eden Mustafa Kemal Paşa, memleketin çeşitli bölgelerinde kurulan milli hareketler arasında Erzurum'u seçerek buradaki milli teşkilatın başına geçmesi şüphesiz Erzurum insanına duyduğu bağlılığın, güven ve ihtimadın bir ifadesi olduğu, tarihi bir gerçektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları ve Aziz vatanımız uğruna dünden bugüne canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Yüce Allah, terörle mücadelede görev yapan kahraman ordumuzu ve emniyet mensuplarımızı her daim muzaffer eylesin."

Atatürk'ün Erzurum'a gelişi nedeniyle düzenlenen törenin ardından Vali Vekili Ahmet Naci Helvacı ve beraberindekiler Atatürk'ün kongre boyunca 52 gün kaldığı evi ziyaret etti.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Protokolün bayrağı karşılaması

-Protokolün bayraklı yürüyüşü

-Havuzbaşındaki törenler

-Başkan Sekmen'in konuşması

-Mehter takımı

Haber-Kamera: Turgay İPEK / ERZURUM,

(Süre: 3.21 / 202 MB)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Namık Kemal Çukurca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title