Haberler

Deprem Uzmanı Ercan'ın Acı Günü

Jeofizik Mühendisi Prof.Dr.Ahmet Ercan, kalp krizi geçiren annesini bir ihmalkarlık sonucu kaybettiklerini iddia etti.

Jeofizik Mühendisi Prof.Dr. Ahmet Ercan, kalp krizi geçiren annesini bir ihmalkarlık sonucu kaybettiklerini iddia etti.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde oturan annesi Zekiye Ercan'ın (87) kalp krizi geçirdikten sonra kaldırdıkları iki hastanede müdahale edilemediğinden dolayı hayatını kaybettiğini iddia eden Prof.Dr. Ercan, şöyle konuştu: "112 acil servisini aradık, ambulans beş dakika içerisinde geldi. İlk müdahale yapıldı. İlk kaldırıldığı özel hastanede Kardiyolog Doktorun izinli olduğunu öğrendik. Bunun üzerine ikinci özel hastaneyi aradık, onlarda anjiyo kullanacak hekimlerinin izinli olduğunu söylediler. En son annemi devlet hastanesine kaldırdık. Bu arada annemin kriz hali devam ediyordu. Devlet Hastanesinde damarlarının tıkalı olduğu, anjiyo ile açılamayacağı ve acil ameliyat olması gerektiği söylendi. Annemi Aydın'a getirdik fakat bir saat zaman geçti. Bir gün beklendikten sonra çaresiz ameliyata alındı." Ameliyat sonrası annesini kaybettiğini belirten Ercan, şunları söyledi: "İlk müdahale çok gecikmiş durumda. Kuşadası'nın ihmali nedeniyle yani turizmin bir numaralı kenti denilen Kuşadası'nda, anjiyo yapacak kişiler yok. Perşembe günü kalp hastası olmayacaksınız. Sonuçta annemi kurtaramadık. Doktor ve hastane hataları nedeniyle kaybettik. Bu konu herhalde Başbakan'a düşer herhalde. Çünkü, Sağlık Bakanlığı, Başbakanlık, sürekli sağlık hizmetlerinin iyi olduğunu söylüyor. Biz de iyileşmelerin fevkalade olduğunu gördük. Bu bir suçtur, bu bir ihbardır. Bunun soruşturmasını Sağlık Bakanlığı'nın yapmasını bekliyoruz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Ahmet Ercan Kuşadası Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title