Haberler

Deniz Baykal'dan 'Sosyal Demokrasi' Dersi

CHP İstanbul İl Başkanlığının, Gençlik Kolları Üyelerine Yönelik Düzenlediği 'Parti Okulu' Adlı Eğitim Programı, 12 Ocakta, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Vereceği İlk Dersle Başlayacak.

CHP İstanbul İl Başkanlığının, Gençlik Kolları üyelerine yönelik düzenlediği ''Parti Okulu'' adlı eğitim programı, 12 Ocakta, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vereceği ilk dersle başlayacak.

CHP İstanbul İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ''gençlik kolları üyelerinin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek'' amacıyla hazırlanan ''Parti Okulu'' 12 Ocakta açılacak.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da ''Parti Okulu''nun ilk dersinde, ''Sosyal Demokrasinin Tarihsel Evreleri, Günümüzdeki Durumu ve Geleceği''ne ilişkin bilgi ve düşüncelerini gençlerle paylaşacak.

Doçentlik tezi ''Siyasal Katılım ve Sosyal Demokrasi'' olan Baykal'ın başlatacağı ders programı, siyaset, ekonomi, uluslararası ilişkiler, medya-iletişim alanlarında önemli isimlerin verecekleri derslerle devam edecek.

Eğitim programı daha sonra genişletilerek siyasete ilgi duyan tüm gençlere yönelik de sürdürülecek. Gençlik Kolları Üyesi Demir Büyüközkan'ın eş güdümünde hazırlanan eğitim programı kapsamında, dış politikadan yerel yönetimlere, CHP'nin tarihsel köklerinden, sosyal demokrasinin gelişimine kadar pek çok konu da ele alınacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title