Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cezaevi Savcısı Zonguldak 1'inci Sırada

Güncelleme:

Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevi'nde yattığı dönemde cezaevi savcılığı görevini yürüten Hüseyin Özbakır, AK Parti Zonguldak 1'nci sıradan milletvekili adayı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevi'nde yattığı dönemde cezaevi savcılığı görevini yürüten Zonguldak eski Cumhuriyet Başsavcısı 65 yaşındaki Hüseyin Özbakır, AK Parti Zonguldak 1'nci sıradan milletvekili adayı oldu.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN EMEKLİYE AYRILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 1999'da Siirt'te okuduğu şiir nedeniyle 4 ay tutuklu kaldığı Pınarhisar Cezaevi'nin o dönemki savcısı olanHüseyin Özbakır, 2006'da Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı.

Özbakır, geçen 13 Şubat'ta AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusu için emekliye ayrıldı.

1. SIRADAN ADAY OLDU

Zonguldak eski Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, AK Parti'nin 7 Haziran seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiği listelerde Zonguldak 1'inci sırada yer aldı.

Özbakır, "Zonguldak halkının desteğiyle inşallah milletvekili seçilirsek sorunları birlikte çözeceğiz. Halkın desteğini bekliyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Özbakır Zonguldak Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTIMobil-IOS:

Artık sana ve partine oy vermeyeceğiz Tayyip bey.Bizim için bittiniz.

22
10
yanıtYanıtla
patates 4 TL:

parti sanki şahıs partisi. . . damadı, danışmanı, kuzeni, yiğeni, koruması, şarkıcısı, savcısı bu ne yaaa. . böyle parti mi olur. . . .

24
2
yanıtYanıtla
REİSS:

8 haziran sabahı nı şu anda yaşıyorum seçim sonuçları AK PARTİ YÜZDE 51 chp yüzde22 mhp yüzde 12 hdp yüzde 9 buna göre milletvekili dagılımı AK PARTİ 380 chp115 mhp 55 hadi hayırlısı yeni anayasa başkanlık ve yeni türkiye bu sonuçlara en çok israil ingiltere fransa amerika anmanya ve onların TÜRKİYE şubesi chp mhp hdp ve ek malllar üzülecektir sevinen ise türkiye türk devletleri ve dünya müslümanları

5
21
yanıtYanıtla
CCC:

ŞİİR OKU HAPSE GİR OYUNUNU KURARAK ORTADOĞUDA AMERİKA VE BATIYA HİZMET EDENLERİN YARGILANMAMASI İÇİN DOKUNULMAZLIK ZIRHINA BÜRÜNMELERİ LAZIM. AMA ALLAHIN ADALETİ ASLAAA ŞAŞMAZ.

16
3
yanıtYanıtla
DEMİR:

Niye şaşırmadım? Çünkü Erdoğan''ın şiir okuması sonrası hapse girmesi, bundan bir mağduriyet hikayesi devşirilerek Yüce Türk Milletinin merhamet duygularının kontrolsüzce tetiklenmesi, Ve nihayet olgunlaşan şartlarla birlik de devreye sokulan AKP projesi. Erdoğan''ın şiir okuması bunun için hakkında tahkikat yapılması kıytırıktan hapis cezası alması, hepsi Türkiye''de uygulamaya konulan projenin bir parçası. Alın size cezaevi savcısı; hani Erdoğan mağdur edilmişti? Halbuki neymiş cezaevinde geçirdiği kısa sürede bile savcıya kadar adamın emrine verilmiş.

15
4
yanıtYanıtla
ZxcvbMobil-ANDROID:

Ondan sonra millet millet diyorlar.. Halkin tanımadı gi birisi yine.. Su an bakn gerçekden demokrasi var mi Akp de. Adaylar cumhurbaskaninin süzgecinden geçiyor.. Halktan kisi yok. Zaren zenginler.. Vekil akrabalari damatlar kardesler ogullar gelinler... Bi cogumuzun kotu baktığı diğer partiler de daha demokratik secim soz konusu. Halkdan insan cok.. Ama kime diyoruz ki.. :)

15
1
yanıtYanıtla
Hüsametttin:

65 yaşında emekli ol oh bir 5 yıl da vekil bir dölüm bostan yan gel osman. . . . . . . . . . . . . . .

13
1
yanıtYanıtla
ToyotaMobil-IOS:

Oylar AKP

1
12
yanıtYanıtla
NİĞDELİ TÜRK:

YE KÜRKÜM YE . . .

11
2
yanıtYanıtla
Mutlu canMobil-IOS:

Okuduğu siir nedeniyle tutuklandı sonra siir okuyan cocuğu liseden aldılar götürdüler. 16 yıl önceki olay ile simdi arasında ne fark var? Demokrasi dediler ama yaptıkları alakasız

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title