Haberler

Çöken İstinat Duvarı Öğrenci Evinin Duvarını Uçurdu

Yozgat'ta 6 katlı binanın istinat duvarı çöktü, kopan beton yığını zemin katta bulunan bir evin duvarını uçurdu.

Yozgat'ta 6 katlı binanın istinat duvarı çöktü, kopan beton yığını zemin katta bulunan bir evin duvarını uçurdu. Yozgat'ın Aşağı Nohutlu Mahallesi Funda Sokak'ta bulunan 6 katlı Apartmanın istinat duvarı sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Binanın zemin katında 4 öğrencinin kaldığı dairenin duvarı da istinat duvarından kopan beton yığınları nedeniyle yıkıldı. Göçük sırasında uykuda olan öğrenciler, duvarı yıkılan odanın boş olduğunu söylediler. İstinat duvarının yıkıldığı sırada gürültüye uyanan öğrenciler, deprem olduğu düşüncesiyle hemen evden çıktıklarını belirttiler.

DEPREM OLUYOR SANDIK

Büyük bir sesle uyandığını belirten Mirzahan Karakaş isimli öğrenci, Bütün apartman sakinleri de deprem oluyor zannederek, aşağı geldi. Arkadaşlarım diğer odada yatıyordu. Evde 4 kişiydik. Şükürler olsun o an bu odada yatan yoktu, şuan tek sevincimiz buö dedi. Olay sonrasında belediye ekipleri, yıkılan istinat duvarının molozlarını temizledikten sonra başka bir göçük olmaması için bina etrafındaki toprak yığınlarını iş makinesi yardımıyla kaldırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nohutlu Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title