Haberler

Çocuklarına depremin yıl dönümünü unutturmak için kayak merkezi akın ettiler

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin üzerinden 1 yıl geçti. Vatandaşlar streslerini azaltmak için Yedikuyular Kayak Merkezi'ne akın etti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 'asrın felaketi' olarak adlandırılan depremlerin üzerinden 1 yıl geçti. Vatandaşlar ise stresleri azaltmak için Yedikuyular Kayak Merkezine akın etti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti. Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremlerden 11 ilde yüzbinlerce insan etkilenmişti. Depremin yıl dönümünde vatandaşlar streslerini azaltmak için Kahramanmaraş'ta bulunan Yedikuyular Kayak Merkezine gelerek eğlendi. Kayak merkezine gelen vatandaşlar kar topu oynayıp müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Dron ile çekilen görüntülerde, vatandaşların kayak merkezine yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Çocukları eğlendirmeye getirdiklerini söyleyen Mesut Göçker, "6 Şubat depreminin psikolojik sorunlarını atsınlar diye buraya getirdik. Yarın okul da açılacağı için gezelim dedik. Çocukları eğlendirmeye getirdik. Artçılar devam ettiği için çocuklar evlerde durmak istemiyorlar. Konteynerleri tercih ediyorlar. Çocuklar stres atsınlar eğlesinler diye geldik" dedi.

Fatih Köşken, "Yarıyıl tatiliydi. Asrın felaketi bir deprem yaşadık. Bunun yıl dönümü de geliyor. Çocuklara depremi unutturmak, yarıyılda eğlence olsun diye buraya getirdik" şeklinde konuştu.

Meryem Kahraman ise, "Üniversite öğrencisiyim. Hataylıyım. Benim de kayıplarım var. Kafa dağıtmaya, biraz da eğlenmeye geldik. Kardeşim ve kuzenlerimle birlikte Kahramanmaraş geldik. Stres ve üzüntümüzü atmak istedik. Geçmeyecek ama bir duygu değişimi olmasını istedik" ifadelerini kullandı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayak Merkezi Kahramanmaraş Deprem Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title