Haberler

Cinayet Şüphelisini Sanıldı, Vurularak Yakalandı

Adana'da, Polisten Kaçan ve Mersin'deki Cinayet Zanlıları Olabilecekleri Düşünülen 4 Gencin Bulunduğu Mersin Plakalı Otomobil, Polis Aracına Çarparak Durduruldu.

Adana'da, polisten kaçan ve Mersin'deki cinayet zanlıları olabilecekleri düşünülen 4 gencin bulunduğu Mersin plakalı otomobil, polis aracına çarparak durduruldu. Kaza sonrası polisin havaya uyarı ateşine rağmen kaçmaya çalışan 1 kişi vurularak yaralı ele geçti, tedavisinin ardından diğer 3 arkadaşı ile birlikte gözaltına alındı. Gençlerin, kimliksiz, alkollü ve ehliyetsiz oldukları için kaçtıkları anlaşıldı.

Mersin'de dün boşanma davasının ardından adliye çıkışında yaşanan olayda 2 kişinin öldürülmesi ve bazı zanlıların henüz yakalanmamış olmaları nedeniyle çevre iller de uyarıldı. Cinayetlerin ardından şüphelilerin Adana'ya gelme ihtimali üzerine Adana polisi, 33 plakalı araçlar üzerinde araştırmalarını yoğunlaştırdı. Bu çerçevede, dün akşam Karafatma Caddesi'nde 33 KEH 88 plakalı otomobil durdurulmak istendi. Ancak, otomobil sürücüsü polisin, 'Dur' ihtarına uymadı. Kovalamaca sırasında 3 ayrı barikatı geçen otomobil, Fuzuli Caddesi'nde Merkez Cami civarında ters yöne girip, 01 A 7370 resmi plakalı polis otomobiline çarparak durabildi. Kaza sonrası, araçtaki 4 kişiden 16 yaşındaki B.A., yaya kaçmaya başladı. Mersin'deki olayın katil zanlısı olabileceği düşünülen B.A., polisin havaya uyarı ateşi açmasına rağmen durmayınca, vurularak durduruldu. Sağ koltuk altından vurulup, yaralı ele geçen B.A., Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisinin ardından taburcu olan B.A., araçtaki diğer arkadaşları 17 yaşındaki M.Ö., 17 yaşındaki A.E.U. ve 20 yaşındaki Behçet Akyürek ile birlikte gözaltına alındı. 4 arkadaşın, Mersin'deki olayla ilgileri olmadığı, ehliyetsiz, kimliksiz ve alkollü oldukları için kaçtıkları anlaşıldı.

Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildiren Adana Emniyet Müdürü Salih Kesmez, şu bilgiyi verdi:

"Mersin'deki cinayetle ilgili 33 plakalı araçlar üzerinde uygulama yapılıyordu. Bu araç da 33 plakalıdır. Memur arkadaşlarımız aracı durdurmak istemiş, ancak içindeki kişiler durmayarak kaçmıştır. Daha sonra takip sırasında bu otomobil polis otomuza çarparak durabilmiştir, içerideki kişilerden biri kaçmaya çalışırken memur arkadaşın ateşi sonrası yaralı olarak yakalanmıştır. Bu kişi Mersin'deki cinayet şüphelisi de olabilirdi. Devlet 'dur' dediği zaman durmak lazım. Bu kişilerin durmama sebebi de ehliyetlerinin olmaması, alkollü olmaları ve kimliksiz olmalarıdır. Bunların çeşitli olaylardan sabıkası vardır. Yaralı kişi de tedavisi yapıldıktan sonra taburcu olmuştur, şu an gözaltındadır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title