Haberler

CHP Tandoğan'da Anayasal Düzene Sahip Çıkma Mitingi Düzenliyor

Güncelleme:

CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, anayasal düzene sahip çıkmak için pazar günü Tandoğan'da buluşma çağrısı yaptı.

CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, "Yargı içinde kasten çıkarılan bir krize karşı anayasal düzene sahip çıkmak için pazar günü Tandoğan'da buluşuyoruz. Tüm yurttaşlarımızı pazar günü saat 13.00'te Tandoğan'da bizlerle buluşmaya, anayasal düzene sahip çıkmaya davet ediyoruz" açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, CHP'nin pazar günü, Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapılacak "Sahip Çıkıyoruz" mitingine çağrı yaptı. Gökçen, şunları söyledi:

"Anayasanın 153. maddesi çok açık. Anayasa Mahkemesi kararları yasama, yürütme, yargı organlarını, idare makamlarını, gerçek ve tüzel kişileri bağlar. Yargı içinde kasten çıkarılan bir krize karşı anayasal düzene sahip çıkmak için pazar günü Tandoğan'da buluşuyoruz. Genç arkadaşlarım, her gün canından endişe eden kadınlar, Türkiye'nin geleceğine dair kaygı sahibi olan tüm hukukçular, hukuk öğrencileri; hepinizi, tüm yurttaşlarımızı pazar günü saat 13.00'te Tandoğan'da bizlerle buluşmaya, anayasal düzene sahip çıkmaya davet ediyoruz."

Kaynak: ANKA / Güncel

Gökçe Gökçen Gökçen Gökçe Hukuk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title