Haberler

CHP Milletvekilleri Nurnberg'de Birlik Çağrısı Yaptı

CHP milletvekilleri Nurnberg'de birlik çağrısı yaptıTaner Tüzün Nürnberg, 28 Mart ( DHA) - Nürnberg'de CHP Halk Platformu Nürnberg'in davetlisi olarak bu kente gelen CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ile Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, yapılan toplantıda, Halk Platformu Başkanı Ali Yılmaz ile toplantıya misafir olarak katılan CHP Kuzey Bavyera Birliği Başkanı Yaşar Yuvanç'a çağrı yaparak birleşin dediler.

CHP milletvekilleri Nurnberg'de birlik çağrısı yaptı

Taner Tüzün Nürnberg, 28 Mart ( DHA) - Nürnberg'de CHP Halk Platformu Nürnberg'in davetlisi olarak bu kente gelen CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ile Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, yapılan toplantıda, Halk Platformu Başkanı Ali Yılmaz ile toplantıya misafir olarak katılan CHP Kuzey Bavyera Birliği Başkanı Yaşar Yuvanç'a çağrı yaparak birleşin dediler.

Toplantıda saz dinletisinin ardından, bir konuşma yapan Ali Yılmaz, hazır bulunanları şehitler için bir dakikalık saygı duruşuna davet etti ve faaliyet raporunu okudu. CHP Bayburt Milletvekili adayı ve Zirndorf Belediyesi 3.Başkanı olan Murat Bülbül de konuşmasında 1 Nisan tarihinde Dortmund'da yapılacak CHP Avrupa Teşkilatının yeniden örgütlenmesi toplantısına dikkat çekerek, birlik çağrısını yineledi. Toplantıya misafir olarak katılan CHP Kuzey Bavyera Birliği Başkanı Yaşar Yuvanç da CHP Halk Platform Nürnberg'e çağrı yaparak, bütün gücümüzü birleştirmeliyiz dedi.

ÖRGÜTÜN GÜCÜNE VE BİRLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ

Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, örgütün gücüne ve birliğine önem verdiklerini dillendirerek, katılımcılara teşekkür etti. Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, terör olaylarına değinerek, sönen ocakların herkesi derinden yaraladığnı söyledi.

Ertesi gün bu kez, CHP Kuzey Bavyera Birliği Başkanı Yaşar Yuvanç' ın daveti ile kahvaltıda buluşan taraflara çağrılarını yineleyin milletvekillerine bir de tanınmış sanatçı Derdiyoklar Ali şiirleri ile katıldı.

GÖZLER 1 NİSAN'DAKİ TOPLANTIDA

Nürnberg'de faaliyet gösteren her iki CHP örgütü de, birleşmenin kendi bünyelerinde olmasını istiyor. Bu nedenle gözler, 1 Nisan'da Dortmund'da yapılacak CHP'nin Avrupa da yeniden örgütlenme toplantısına çevrildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necati Yılmaz Balıkesir Bavyera Politika Güncel Haberler

title