Haberler

CHP'liler Murat Başaran'la Coştu

Chp Demre İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım töreninde sahneye çıkan Murat Başaran, şarkılarıyla konser alanını dolduranları coşturdu.

Chp Demre İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım töreninde sahneye çıkan Murat Başaran, şarkılarıyla konser alanını dolduranları coşturdu.

CHP Demre İlçe Teşkilatı tarafından Noel Baba Meydanı'nda düzenlenen yemekli etkinlikte, CHP Demre Belediye Başkan adayı Yusuf Kapar ve meclis üyesi adayları tanıtıldı. Yemeğin ardından ise sanatçı Murat Başaran konser verdi. Konseri, Beymelek Belde Belediye Başkanı AK Partili Belediye Başkanı Osman Güngör, Beymelek eski Belediye Başkanı Hasan Kurt, CHP İlçe Başkanı Selçuk Çetin, CHP Demre Belediye Başkan adayı Yusuf Kapar, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, muhtarlar ve vatandaşlar izledi.

Etkinlikte ilk olarak sanatçı Özge Can Güven sahneye çıktı. Güven'in konserinin ardından CHP'li meclis üyesi adayları tek tek sahneye çağrıldı. Ardından İlçe Başkanı Selçuk Çetin ve Belediye Başkan adayı Yusuf Kapar sahneye çıktı. Yapılan konuşmaların ardından sahneye Murat Başaran çıktı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede şarkılarını seslendiren Murat Başaran, meydandaki binlerce kişiyi coşturdu.

Şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Başaran, onların isteklerine de yer verdi. Konserin sonunda CHP Demre Belediye Başkan adayı Kapar, Murat Başaran'a çiçek vererek teşekkür etti. Konser arasında konuşan Başkan adayı Yusuf Kapar, "Yaklaşık iki aydır propaganda çalışmalarında yaptığımız gürültü ve çevre kirliliği için sizden özür dileriz. Gürültü kirliliğinin sizleri yorduğunu biliyoruz. Bu yorgunluğu gidermek için konseri düzenledik. Bugün sizleri eğlendireceğiz. Bu bir başlangıç. Ekibimle birlikte, 30 Mart'ta sizden onay istiyorum. Onay verirseniz, mutlu bir Demre yaratacağız. Geleceğiniz mutlu olsun, 30 Mart'ta tercihiniz Yusuf Kapar ve ekibi olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk Çetin Beymelek Demre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title