Haberler

CHP'li Milletvekili, AK Parti'yle Koalisyona Karşı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bayramlaşma töreni detayları- CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil'in konuşması CHP Bursa İl Başkanlığının bayramlaşma töreni CHP Bursa İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bayramlaşma töreni detayları- CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil'in konuşması CHP Bursa İl Başkanlığının bayramlaşma töreni CHP Bursa İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Kültürpark Özgen Çay Bahçesi'nde gerçekleşen törende bir konuşma yapan CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, bir partinin onurunun, kesinlikle oy oranıyla ilgili olmadığını, öyle olsaydı en çok oy alan partinin en onurlu parti olması gerektiğini söyledi.Bu duruma şahsen inanmadığını belirten İrgil, "Bu benim şahsi fikrim. Bende arkadaşlarım gibi ilkeler bazında bir şeyler yapılacağına inanıyorum. Ama ne olursa olsun şairin dediği gibi yaşadıklarımdan öğrendiklerim var. Benim de son on yıldır gördüklerimden, yaşadıklarımdan inandığım bir şey var. Bedeli ne olursa olsun sonucu ne olursa olsun CHP'nin AKP ile koalisyon olması yanlısı değilim. Bunun suç ortaklığı olduğunu düşünüyorum. Bunun yapılanlara karşı ihanet olacağını düşünüyorum." dedi.Her partinin ilkeleri ve inançları olduğunu vurgulayan İrgil, şöyle devam etti: "O arkadaşlarımızı da küçümsemiyorum, dışlamıyorum AKP bizim düşmanımız değil rakibimiz ama şöyle bir şey var. Biz zaten aynı ilkeler etrafında bulunabilseydik; aynı partide olurduk. Ben partilerin onursuzca iktidar olmasındansa, onurlu cahil kalmasını hatta gerekirse küçülmesini uygun olduğunu düşünüyorum" Öte yandan törene CHP'lilerin yanı sıra AK Parti Bursa milletvekilleri Zekeriya Birkan, Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve bazı sivil toplum kuruluşları da katıldı

Kaynak: AA / Güncel

Ceyhun İrgil Kültürpark Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

cancan:

millet size oy vrerdi kaçmak yyyyoooook kurun artık şu hükümeti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title