Haberler

CHP'den Başarılı Öğrenciler İçin Kamp

CHP İstanbul İl Başkanlığınca, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ikamet eden 90 başarılı öğrenci, öğretmenleriyle Sarıyer'deki kampta ağırlanıyor.

CHP İstanbul İl Başkanlığınca, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ikamet eden 90 başarılı öğrenci, öğretmenleriyle Sarıyer'deki kampta ağırlanıyor.

Doğu ve Güneydoğu'da öğrenim gören ve yaşadıkları zorlu şartlara rağmen sınavlardan yüksek başarı elde eden 9-15 yaşları arasındaki 90 öğrenci, öğretmenleriyle 1-5 Ağustos tarihleri arasında CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın konuğu oluyor.

Bu kapsamda öğrenciler için birlikte Sarıyer'deki Kilyos Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kampta yüzme, drama, resim gibi derslerin yanı sıra konserler ve tiyatro gösterimleri de gerçekleştiriliyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, kampın ilk gününde düzenlenen basın toplantısında, CHP olarak her zaman başarılı öğrencilerin yanında olduklarını söyledi.

"Çocuklarımız barış içinde yaşayacak"

Bu öğrencilerin hiçbir zaman yalnız kalmayacağını ifade eden Canpolat, "Çocuklarımız, savaşsız, barış ortamında yaşayacak. Türkiye'nin ulusal bütünlüğünü korumak hepimizin görevi. Bugün bu kapsamda bir adım atmış oluyoruz. Öğrencilerimizi burada ağırlıyoruz. Kendileriyle güzel vakit geçiriyoruz." dedi.

Canpolat, CHP olarak Türkiye'deki sorunların çözümüne yönelik adımlar atmaya devam edeceklerini dile getirerek, "Bir kaç gün sonra Çanakkale'de, Sayın Genel Başkanımızın başlatmış olduğu Adalet Yürüyüşü'nün devamında bir programımız olacak. Bu programın en önemli gündem maddesi, bu ülkede 80 milyonun insanın birlikte, adalet ve barış içinde yaşayacağı, çocukların özgür olacağı, babasız, yoksul, sahipsiz, kimsesiz olmayacağı bir ülke olması. Ben de bunu diliyorum." diye konuştu.

Toplantıya, CHP İstanbul milletvekilleri Dursun Çiçek, Sezgin Tanrıkulu, Didem Engin, Mahmut Tanal ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Türkiye Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title