Haberler

Ceylanpınar'lı Kadınlar Obeziteye Savaş Açtı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir araya gelen bir grup kadın obeziteye karşı dikkat çekebilmek amacıyla sağlık yürüyüşü gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir araya gelen bir grup kadın obeziteye karşı dikkat çekebilmek amacıyla sağlık yürüyüşü gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından obezite ile mücadele kapsamında Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğünde bir araya gelen bir grup kadın obeziteye karşı yürüyüş gerçekleştirdi. Ceylanpınar Kaymakamlığı katkıları ile yapılan yürüyüşe ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Gerçekleştirilen yürüyüş sonucunda açıklama yapan Toplum Sağlık Merkezi'de görevli sağlık memuru Hülya Çarikci, "2014 yılının Sağlık Bakanlığının "Sağlık Yaşam Yılı" ilan etmesinin ardından TİGEM içerisinde kadınlarımız ile sağlık yürüyüşü gerçekleştirdik. Her ay farklı meslek grupları ile yürüyüşler gerçekleştirip. Obeziteye daha fazla dikkat çekeceğiz. Bu konuda bizlere her türlü desteği sağlayan Ceylanpınar Kaymakamlığı AR-GE Birim Sorumlusu Emine Sarı'ya ve diğer Kadın Destek evleri yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Ceylanpınar Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mehmetrasulayn_63@hotmail.com:

ıkınıp tıkınıncaya kadar yiyin sonrada böyle bu işlerle zaman kaybedin :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title