Haberler

Cerrah'tan 'Polis Kaçakları Çalıştırıyor' İddialarına Yanıt

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Papa 16. Benediktus'un İstanbul Ziyareti Sırasında Ayasofya'da Alınan Polis Önlemleri Sırasında, Demir Bariyerlerin Gözaltında Bulunan Yabancı Uyruklu Kişilere Taşıttırıldığı Yönünde Bir Gazetede Yer Alan Fotoğraf ve Habere İlişkin Soruları Yanıtladı. Bu Yöndeki Açıklamaları Daha Önce de Yaptığını Hatırlatan Cerrah, Söz Konusu Bariyerlerin Sivil Bir Şi...

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Papa 16. Benediktus'un İstanbul ziyareti sırasında Ayasofya'da alınan polis önlemleri sırasında, demir bariyerlerin gözaltında bulunan yabancı uyruklu kişilere taşıttırıldığı yönünde bir gazetede yer alan fotoğraf ve habere ilişkin soruları yanıtladı. Bu yöndeki açıklamaları daha önce de yaptığını hatırlatan Cerrah, söz konusu bariyerlerin sivil bir şirkete para karşılığı taşıttırıldığını hatırlattı. Haberlerin yalan olduğunu belirten Emniyet Müdürü Cerrah, bariyer taşımacılığı işleminde Eminönü İlçe Müdürlüğü Karakol Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından sivil bir şirkete yaptırılarak işin ücretinin de ödendiğini bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title