Haberler

Cennette Rahat Uyu Yavrum

Erzincan'da Mayın Patlaması Sonucu Şehit Olan Jandarma Er Önder Muratoğlu, Ataköy 5'inci Kısım Camii'nde Dün İkindi Vakti Kılınan Cenaze Namazının Ardından Edirnekapı Şehitliği'nde Toprağa Verildi.

Erzincan’da mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Er Önder Muratoğlu, Ataköy 5’inci Kısım Camii’nde dün ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği’nde toprağa verildi.

Törende Önder Muratoğlu’nun annesi Zeynep, babası Nuri, ağabeyi Ender Muratoğlu ile yakınları taziyeleri kabul etti. Cenazeye Başbakan yardımcıları Hayati Yazıcı ve Nazım Ekren, 1’inci Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman, İstanbul Valisi Muammer Güler, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı. Anne Zeynep Muratoğlu cenaze namazı öncesinde oğlunun tabutuna sarılarak, "Mis gibi kokuyorsun. Cennette rahat uyu yavrum. Hakkımı helal ettim" diyerek ağıt yaktı. Şehidin annesi törenin ardından top arabasına konulan tabuta son kez dokunarak uğurladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title