Haberler

Çayırova Sivaslılar Derneği'nden Yeni Yapılanma

Güncelleme:

Çayırova Sivaslılar Derneği olağanüstü kongre ile yeni yönetimini belirledi.

SİVASLILAR KALE'YE TESLİM

Çayırova Sivaslılar Derneği olağanüstü kongre ile yeni yönetimini belirledi. Dernek Başkanlığına Yunus Kale getirildi. 18 üyeden oluşturulan Dernek yönetimi görevine başladı. Kongreye siyasi partiler ve belediye başkan adayları da büyük ilgi gösterdi.

Kocaeli'nin en eski Sivas Derneklerinden birisi olan Çayırova Sivaslılar Derneği olağanüstü kongre yaptı. Dernek binasında yapılan kongre büyük ilgi gördü. Tek listeli seçimlerde iki dönem başkanlık görevini yürüten Ahmet Çemkerten'e teşekkür edilirken, başkanlık görevine Yunus Kale getirildi.
Divan başkanlığını Sivas Dernekler Birliği eski başkanı Erol Ateş'in sunum görevini Onursal başkan Hamit Kuş'un yaptığı kongreye CHP Belediye Başkan adayı Timur Koç, AK Parti Belediye başkan adayı Şevki Demirci, MHP Çayırova ilçe başkanı İsmail Akkuş katıldı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Toplantıya siyasi partilerin yöneticileri, çeşitli partilerden aday olan Sivaslı Belediye Meclis adayları, Sivas Dernekler Birliği Başkanı Bahattin Zile, yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'da bulunan Sivas Derneklerinin yöneticileri ile birlikte kalabalık bir davetli topluluğu iştira etti.

Kongreye katılan belediye başkan adayları ve siyasi parti temsilcilerine selamlama konuşması yaptırılırken, başkan adayları derneğin yeni yönetimine başarılar diledi.

BAŞKANLAR KONUŞTU

Çayırova Sivaslılar Derneği başkanlığı görevini sonlandıran Ahmet Çamkerten döneminde yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Çamkerten yeni yönetime de başarılar dileyerek Sivaslıların bölgede dayanışma içerisinde çalışması gerektiğine vurgu yaptı. Çamkerten'in konuşmasının ardından kendisine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür edildi.

Yeni Başkan Yunus Kale Çayırova Sivaslılar Derneğinin kısa sürede bölgenin en güçlü derneklerinden birisi konumuna getirileceğini belirterek, Çemkerten'e ve eski yönetime teşekkür etti. Kale,"Sivaslılar Çayırova'da ve bütün Kocaeli'nde birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde önemli çalışmalara imza atacaklar" şeklinde konuştu.

Tek listeli seçimlerin son bölümünde yeni yönetim kurulu üyeleri dernek yönetimine tanıştırıldı. Genel kurul toplu fotoğraf çekimi ve ikramlarla sona erdi.

DERNEĞİN YENİ YÖNETİMİ

Başkan Yunus Kale, yönetim kurulu üyeleri: İbrahim Çamkerten, Muhittin Yiğit, Mehmet Toprak, Sefa Yılmaz, Hamit Bahçacı, Halim Akkuş, Halil Çetin, Ahmet Canpolat, Hakan Avcı, Süleyman Toksoy, Yücel Durak, Harun Özkan, Hüseyin Mert, İsa Tezcan, Serkan Ertaş, Mesut Çetin ve İsa Çakmak.

Denetim Kurulu: Yaşar Doğan, Halil Çağır, Muzaffer Çetin, Kenan Çetin, Salih Ayık ve Bayram Kendirli.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title