Haberler

Çarşamba'da Uyuşturucu Operasyonları: 69 Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 839 soruşturma dosyası kapsamında 765 şüpheliye işlem yapıldı ve 69 kişi tutuklandı. Operasyonlarda 8 kilo 284,61 gram uyuşturucu madde, 900 kök kenevir bitkisi ve bin 508 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığınca 839 soruşturma dosyası kapsamında 765 şüpheliye işlem yapıldı, 69 kişi tutuklandı.

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan basın açıklamasında, Kasım 2022'de kurulan ve bir Cumhuriyet Savcısı, 3 katip ve 181 kolluk görevlisinin görev yaptığı uyuşturucu ile mücadelede etkin bir şekilde görev yaparak, ilçede uyuşturucu kullanımını sonlandırmak adına çalışan Uyuşturucu ile İlgili Suçları Soruşturma Bürosu tarafından çalışmalar yapıldı.

1 Ocak-31 Aralık 2023 tarihleri arasında 839 soruşturma dosyası kapsamında 765 şüpheliye işlem yapıldı. Soruşturmalar kapsamında 69 şüpheli ise tutuklandı.

Kolluk kuvvetlerinin ilçede gerçekleştirdiği operasyonlarda 8 kilo 284,61 gram uyuşturucu madde, 900 kök kenevir bitkisi ve bin 508 uyuşturucu hap ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ise Cumhuriyet Başsavcılığı'nın denetiminde imha edildi.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyonların süreceği ilçede uyuşturucu kullanımının sona ermesi için çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Kenevir Güvenlik Uyuşturucu Hukuk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title