Haberler

Çaldıran'da Cami Temizliği

Van’ın Çaldıran Belediyesi tarafından Ramazan ayı öncesi cami temizliği yapıldı.

Van'ın Çaldıran Belediyesi tarafından Ramazan ayı öncesi cami temizliği yapıldı.

Çaldıran Belediye Başkanlığı tarafından ilçe merkezinde bulunan 9 caminin temizliği tamamlandı. Belediye Başkanlığı Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından haftada iki defa camilerin temizliği yapılarak eksiklikleri gideriliyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, ilçe merkezinde ibadete açık 9 caminin düzenli olarak haftada iki defa temizliğini yaptırdıklarını belirterek, "Merkez ve mahalle camilerimizin yapımına, onarımına ve kış mevsiminde ısıtılması konusunda gerekli çalışmalarımız da olmuştu. İbadetgahlarımız bizler için önemlidir. Temizliği, bakım ve onarımı her hafta düzenli olarak yapılmaktadır. Ramazan ayı öncesi ilçe merkezimizdeki camilerimizin genel temizliğini de yaparak, vatandaşlarımızın ibaretlerini güzel bir ortamda yapmasını sağlayarak hayır duasını almaktır" dedi - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çaldıran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title