Haberler

Bursaspor'dan Gündüz Özcebe'ye Son Görev

Bursaspor kulübü'nün ilk file bekçisi, ilk menajeri, ilk genç takım antrenörü Gündüz Özcebe, bugün Ulucamii'nde düzenlenen cenaze töreninden sonra ebediyete uğurlandı.

Bursaspor kulübü'nün ilk file bekçisi, ilk menajeri, ilk genç takım antrenörü Gündüz Özcebe, bugün Ulucamii'nde düzenlenen cenaze töreninden sonra ebediyete uğurlandı.

Gündüz Özcebe'nin cenaze törenine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu üyesi Haluk Sivri, eski başkanlardan Kani Şen, Bursaspor'da Gündüz Özcebe'nin ilk antrenörlüğünü yaptığı eski futbolcuları, Bursaspor Kulübü Genel Müdürü İsmail Özdemir ile çok sayıda seveni katıldı.

Ulucami'de kılınan cenaze namazının ardından Gündüz Özcebe Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

GÜNDÜZ ÖZCEBE KİMDİR

1933 Ankara doğumlu olan Gündüz Özcebe, 1950 yılında ilk lisanslı sporcu olarak Akınspor'da forma giydi. 1 sezon sonra Acar İdmanyurdu kulübüne transfer oldu. Bu takımda Türkiye Şampiyonu olduktan sonra 4 takım arkadaşı ile birlikte Güvenspor'a transfer oldu. 1963 yılında Bursaspor kurulmadan önce yeniden Akınspor'a dönen Özcebe bu takımla birlikte Bursa şampiyonu oldu. 1963-1964 sezonunda Bursaspor kurulunca Bursaspor'a transfer oldu.

1967-1968 sezonunda Bursaspor'un ilk kez kurulan Genç Takımı'nda antrenörlük hayatına başladı. Sedat Özbağ, Sedat Özden, Arap Sedat, kaleci Atilla, poğaça Mehmet gibi futbolcuların ilk antrenörü oldu, gelişmelerinde katkı sağladı.  Bölge Çalışma Müdürlüğü'nden emekli olan Özcebe, 1990 yılına kadar Bursaspor'da çalıştıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu Marmara Bölge Müdürü olarak 10 yıl görev yaptı.

FOTĞRAFLI - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Özdemir Recep Altepe Bursaspor Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Bakmadan Geçme

Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Dilan Polat davası hakimi çekildi mi, neden çekildi?
Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title