Haberler

Bursa: Kaçak Evleri Yıktırmamak İçin Minibüslü Direniş

Bursa Yapılan Yıkımlar Sırasında Ev Sahipleri Gözyaşlarını Tutamazken, Bazı Ev Sahipleri de Araçlarını Kapının Önüne Park Ederek, Yıkımları Engellemek İstedi. Yıkılmak İstenen Bir Evin Önüne Lastikleri İndirilmiş Şekilde Park Edilen Minibüsü Polis ve Yıkım Ekipleri Güçlükle Çekti.

Bursa yapılan yıkımlar sırasında ev sahipleri gözyaşlarını tutamazken, bazı ev sahipleri de araçlarını kapının önüne park ederek, yıkımları engellemek istedi. Yıkılmak istenen bir evin önüne lastikleri indirilmiş şekilde park edilen minibüsü polis ve yıkım ekipleri güçlükle çekti.

Osmangazi Belediyesi'nin kaçak yapıyla mücadelesi devam ediyor. Alemdar Mahallesi'ndeki Önder, Semra, Seyhan, Sarmaşık, Dilek, İrade, Sağlık, Selma ve Akgül sokaklarında toplam 10 ev yıkıldı. Yıkımlar sırasında bazı ev sahipleri gözyaşlarını tutamazken, bazıları da komşularının araçlarını evlerinin önüne çekerek yıkımlara engel olmak istedi. Seyhan Sokak'taki Fatma Sönmez'e ait evin yıkımı sırasında ekipler araç engeline takıldı. Lastikleri indirilmiş şekilde park edilen minibüs, yıkım ve polis ekiplerinin aracı iteleyerek evinden önünden güçlükle çekilebildi. Yıkımları çaresiz şekilde izleyen mahalle halkı ise, yapı ruhsatlarının maliyetinin yüksekliğinden yakındı. Vatandaşın kaçak yapıya yönlendirildiğini belirten vatandaşlar, fiyatların aşağı seviyelere çekildiğinde kaçak yapının önüne geçilebileceğini belirtti.

Yıkımlar sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, belediye ekipleri yıkımların devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title