Haberler

Bursa-Gemlik - Tedavi Gördüğü Askeri Hastanede Ölen Genç, Toprağa Vedildi

Uzunköprü'de Askerliğini Yaparken Beynindeki Bir Rahatsızlıktan Dolayı Kaldırıldığı İstanbul Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'ne Dün Yaşamını Yitiren Er Çağlayan Polat, Bugün Bursa'nın Düzenlenen Askeri Tören ile Toprağa Verildi.

EDİRNE Uzunköprü'de askerliğini yaparken beynindeki bir rahatsızlıktan dolayı kaldırıldığı İstanbul Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'ne dün yaşamını yitiren Er Çağlayan Polat, bugün Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde düzenlenen askeri tören ile toprağa verildi.

Uzunköprü'de Topçu Er olarak askerliğini yapan Gemlikli Çağlayan Polat, geçtiğimiz hafta aniden rahatsızlanınca komutanları tarafından İstanbul Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'ne sevk edildi. İddiaya göre beynindeki ur nedeniyle yoğun bakım ünitesine yatırılan Çağlayan Polat dün akşam yaşamını yitirdi. Henüz 7 aylık asker olan Çağlayan Polat'ın cenazesi bugün öğlen saatlerinde askeri kortej eşliğinde Gemlik Merkez Camii'ne getirildi. Buradaki törene, annesi Hülya babası Ahmet Turan Polat'ın yanı sıra, Gemlik Kaymakamı Bilal Çelik, Gemlik'in CHP'li Belediye Başkanı Fatih Güler, Garnizon Komutanı Albay Hüsamettin Turan, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Taziyeleri kabul eden acılı aile gözyaşlarını tutamadılar.

Ulaştırma Er Cağlayan Polat'ın cenazesi öğlen kılınan namazın ardından Umurbey Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title