Haberler

Burhaniye'de Yankesiciler Polisten Kaçamadı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde, Pazar Yerinde Bir Vatandaşın Cebinden Parasını Alan 2 Yankesici, Polisin Takibi Sonucu Yakalandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, pazar yerinde bir vatandaşın cebinden parasını alan 2 yankesici, polisin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Ödemiş'in nüfusuna kayıtlı Kemal A. ile Menekşe A., pazarda domates satın alan Kırtık köyünden Nabi Kahya'nın cebinde para olduğunu anlayınca takibe başladı. Menekşe A., tezgahtan ayrılan Kahya'nın ayağına bastı. Bu arada Kemal A., genç kadınla münakaşa etmeye başlayan Nabi Kahya'nın cebindeki 270 YTL'yi kaparak kaçtı. Kısa sürede pazardaki görevli sivil polisler tarafından yakalanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Menekşe A.'nın hırsızlık ve dolandırıcılıktan sabıkalı olduğu, Nabi Kahya'nın parayı hayır için biriktirdiği ve pazardan köyde yapacağı hayır cemiyeti için erzak satın almaya geldiği öğrenildi.

(BT-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title