Haberler

Bozdağ - Suriye Rejimine Bağlı Bazı Güçlerin Afrin'e Gireceği İddiaları

- Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın açıklaması ANKARA - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

- Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın açıklaması ANKARA - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. (3)

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "Suriye resmi haber ajansı SANA, Suriye rejimine bağlı bazı güçlerin Afrin'e gireceğine dair bir haber geçtiyse de bu haber resmi makamlar tarafından doğrulanmamıştır, gerçek dışıdır, gerçekle alakası yoktur."

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "Suriye rejiminin PYD/YPG terör örgütlerini müdafaa için Afrin'e birlik sevk etme gibi bir düşünceye varması veya bu yönde adım atması, bölge bakımından çok büyük felaketlere yol açar."

Kaynak: AA / Güncel

Bekir Bozdağ Suriye Afrin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title