Haberler

Bolu'da Kundaklama Şüphesiyle 5 Yangın Çıktı

Güncelleme:

Bolu'nun Muratlar köyünde son 21 günde çıkan 5 yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerine jandarma çalışma başlattı. Yangınlar nedeniyle köy sakinleri tedirginlik yaşarken, yetkililerden yardım istendi.

Bolu'da bir köyde 21 günde çıkan 5 yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerine, jandarma tarafından çalışma başlatıldı.

Muratlar köyünde 17 Kasım'dan bu yana farklı tarihlerde çıkan 5 yangında, 2 ev ile samanlık, kuruluk ve odunluk zarar gördü.

Özellikle gece saatlerinde çıkan yangınlarla ilgili kundaklama şüphesi üzerine, jandarma ekipleri harekete geçerek çalışma başlattı. Köy sakinleri de kendi imkanlarıyla tedbir almaya başladı.

Köy muhtarı Nihat Dinç, gazetecilere, yangınlar nedeniyle herkesin tedirgin olduğunu söyledi.

Yangınların gece saatlerinde meydana geldiğini aktaran Dinç, "Bu konuda şaşkınız. 21 gündür doğru düzgün uykum bile yok. Köyümüzde 21 günde 5 yangın oldu. Herkes diken üstünde." dedi.

Dinç, yangınlar nedeniyle jandarmanın köyde nöbet tuttuğunu dile getirerek, "Bu konunun aydınlatılması için şikayetçi olduk. Jandarma da itfaiye de sürekli burada. Şu anda hiçbir sonuç yok. Bu yangınların kundaklama olduğunu düşünüyoruz." ifadesini kullandı.

Köyde çıkan ilk yangında evi kullanılamaz hale gelen Mehmet Sağlam da 60 yıldır yaşadığı köyde ilk defa böyle bir olayla karşılaştıklarını anlatarak, "Köylü, jandarma, muhtar her an beklemedeyiz. İlk benim evim yandı. Biz elektrikten oldu diye düşündük ama iş değişti. Bu beşinci yangın oldu. Yetkililerden yardım istiyoruz. Bu iş daha ileri gitmesin." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Bolu Güvenlik Soruşturma 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title