Haberler

Bodrum'da Eğlence Tam Gaz

Bodrum'da Bayram Hareketliliği Başladı, Eğlence Mekanları Konuklarına Eğlenceli Saatler Yaşatacak Programlar Hazırladı.

Bodrum`da bayram hareketliliği başladı, eğlence mekanları konuklarına eğlenceli saatler yaşatacak programlar hazırladı.

Bodrum`a Ramazan Bayramı tatili için gelenler sahillerde güzel ve güneşli havanın tadını çıkardı. Bazı tatilciler denize girerken, birçok yerli turist de sahildeki restoran ve kafeteryaları doldurdu. Bodrum`un ünlü eğlence merkezlerinden Halikarnas, Katamaran Marine, Hadigari, Taşev, Orabar, Moonlight, Adıbar ve Yettigari`de bayramın birinci gününden itibaren başlayacak özel eğlence, canlı müzik, dans ve köpük şovları için hazırlıklarını tamamladı. Rusya, Moldovya ve İngiltere`den gelecek dans gruplarının tatilcilere unutulmaz anlar yaşatacağı belirtildi.

Bu arada Yunanistan`ın İstanköy ve Rodos Adaları`na düzenlenen 3- 5 günlük turların büyük ilgi gördüğü belirtildi. İstanköy Adası`nda yaşayan 2500`e yakın Türk asıllı Yunan vatandaşından 300 kişilik grubun, bayramda Bodrum ve yöresindeki akrabalarını ziyaret etmek için pazartesi sabahı Bodrum`a geleceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title