Haberler

PKK Bitlis'te İki Karakola Bombalı Araç ve Roketatarla Saldırdı

Güncelleme:

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nin Kaynarca Karakolu'na PKK'lı teröristler bomba yüklü araçla saldırdı. PKK, Güroymak'ta ise 3 roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nin Kaynarca Karakolu'na PKK'lı teröristler bomba yüklü araçla saldırdı. Saldırıda 2 asker hafif yaralanırken, karakolda maddi hasar meydana geldi. Teröristler dün akşam Güroymak İlçesine bağlı Cevizyatağı Jandarma Karakol Komutanlığı'na da roketatarla ateş açtı.

SABAHIN SEHERİNDE BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA SALDIRDILAR

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, Tatvan-Van karayolunun 40'ncı kilometresinde bulunan Jandarma Karakolu önüne sabah saat 05.00 sıralarında teröristlerce getirilen bomba yüklü kamyonet infilak ettirildi. Olayda nöbet kulübesinde bulunan 2 asker hafif yaralandı.

2 PERSONEL HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Valilik açıklamasında şöyle denildi:

"Tatvan-Van karayolu üzerinde bulunan Bitlis ili Tatvan ilçesi Kaynarca J.Krk.K.lığına Bölücü Terör mensupları tarafından 15.08.2015 günü saat 05.00 sıralarında patlayıcı madde yüklü Ford Transit marka araçla saldırıda bulunulmuştur. Karayolu kenarında karakolun önünde aracın patlatılması sonucu karakolda maddi hasar meydana gelmiştir. Karakolda bulunan (2) personel hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili adli tahkikata başlanılmıştır."

GÜROYMAK'TA ROKETATARLI SALDIRI

Öte yandan Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Güroymak İlçesine bağlı Cevizyatağı Jandarma Karakol Komutanlığına da dün akşam saat 18.35 sıralarında 3 roketatar ve uzun namlulu silahlarla teröristler saldırdı. Karakoldaki askerlerin karşılık vermesi üzerine teröristler kaçtığı belirtildi. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadığı belirtilirken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaynarca Güroymak Tatvan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

ALOHA:

'''' HER KİM BU ÜLKE SINIRLARINDA YAŞAYIP, BARINIP, BU ÜLKENİN EVLADI OLARAK GÖRÜLÜP, BU ÜLKENİN SUYUNU İÇİP, HAVASINI SOLUYUP, VE EN ÖNEMLİSİ, BU ÜLKENİN DEVLETİNİN PARASINI ALIP, BU ÜLKEYE HAİNLİK VE NAMUSSUZLUK DÜŞÜNÜYOR, İSE '''' EVİNE METEOR DÜŞSÜN ''''. . .

24
2
yanıtYanıtla
Vatan içinMobil-IOS:

Bu PKK=hdp iyi niyet bitti. Bu millet bunu affetmez.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title