Haberler

Bitlis'te 'Aile Okulu Projesi' Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Bitlis Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nde düzenlenen "Aile Okulu Projesi" toplantısı, Bitlis Valisi Veysel Yurdakul'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Vali Veysel Yurdakul, Aile Okulu Projesi' Toplantısı'na katılarak bir konuşma yaptı. Düzenlenen toplantıda konuşan Vali Veysel Yurdakul, toplumun yarısının kadınlardan oluştuğunu geri kalan yarısını da kadınların yetiştirdiğini söyledi.

Bu nedenle projeye çok önem verdiğini ifade eden Yurdakul, şöyle konuştu:

"Proje fikrimizin hayata geçtiğini görmekten büyük mutluluk duydum. 30'a yakın projemiz var. Birçoğunu hayata geçirdik. Geçirmeye devam edeceğiz. Toplumun yarısını kadınlar teşkil ediyor. Geri kalanı da kadınlar eğitiyor. O bakımdan kadınlar bilinçli, bilgili, dik durursa, inanç değerlerimizle gelenek ve göreneklerimizin bize verdiği güzel süslerle, sıfatlarla süslenirse, hem çocuğu, hem eşi geleceğe daha iyi bakar. Dikkat edin nerde bir sorunlu çocuk varsa ya ayrılmış boşanmış yada sorunlu ailelerin çocuklarıdır."

İnsanoğlunun en iyi öğretmenin annesi olduğuna dikkati çeken Yurdakul, bilinçli bir annenin görev ve sorumluluğunu iyi bildiğini belirtti.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Serdar Aslantaş, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mehmet Emin Çakan, Ahlat İlçe Müftüsü Zahit Demirel ile aileler ve üniversite öğrencileri katıldı

Kaynak: Bültenler / Güncel

Veysel Yurdakul Bitlis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title