Haberler

Bilgi Yarışmasında 1'inci Olan Kadın Çiftçiye Koyun Hediye Edildi

Zonguldak'ta düzenlenen 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor' bilgi yarışmasında 1'inci olan 3 çocuk annesi 30 yaşındaki Çağla Doğan'a koyun hediye edildi.

Zonguldak'ta düzenlenen 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor' bilgi yarışmasında 1'inci olan 3 çocuk annesi 30 yaşındaki Çağla Doğan'a koyun hediye edildi.

Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün, kadın çiftçilerin bilgilerini artırmak ve çiftçiliğe teşvik amacıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği yarışmada, ilçelerde yapılan yarışmalarda 1'inci olan 6 kadın çiftçi, il birinciliği için bilgilerini yarıştırdı. Tarım ve gıda ürünleri üzerine sorulan 15 sorudan 12'sine doğru cevap veren Ereğli temsilcisi Çağla Doğan 1'inci, Çaycuma temsilcisi Emine Korkmaz 2'nci, Gökçebey temsilcisi Semra Cinokur da 3'üncü oldu.

24 Nisan'da Zonguldak'ta yapılacak bölge finalinde Zonguldak'ı temsil etmeye hak kazanan Çağla Doğan'a ödül olarak koyun hediye edildi. Çağla Doğan'a koyunu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde teslim edildi. Çağla Doğan, Ereğli'de 16 Ocak'ta yapılan yarışmada kuzu sahibi olmuştu. Yarışmada 2 ve 3'üncü olan kadın çiftçilere de Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç tarafından çeşitli hediyeler verildi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Akm Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title