Haberler

Bilecik'te İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bilecik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

Bilecik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

Elban, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz'da ülkede yaşanan darbe girişiminin başta Cumhurbaşkanı ve milletin gayretiyle amacına ulaşamadığını söyledi.

Saldırılar sırasında, 300'e yakın vatandaşın ve güvenlik kuvvetlerinin şehit olduğunu belirten Elban, şöyle konuştu:

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize de başsağlığı diliyorum. Bu hadiselerde millet olarak hiç yaşanmasını istemediğimiz ve yakın tarihimizde yaşadığımız en kanlı ve kötü olaylardan birini yaşadık. İnşallah Allah bir daha bu millete böyle sıkıntılar yaşatmaz, böyle acı olaylarla karşı karşıya gelmeyiz. Bu olaylardan hem kamu görevlileri olarak bizlerin hem vatandaşlarımızın hatta dünyanın çıkaracağı dersler var. Dolayısıyla bu olayları iyi tahlil etmemiz gerekiyor. Bu olayları da tahlil ederken herkes kendi görev ve sorumluluk alanında olanların bir daha yaşanmaması içinde elinden ne geliyorsa yapması gerektiğini bilmesi gerekir."

Konuşmasında ayrıca, İl genelinde yapılan yatırımlara değinen Elban, Bilecik genelinde bir çok projenin yer aldığını ve bu yıl içinde 672 projenin daha uygulandığını ifade etti.

Bu dönem sonu itibariyle bunların 54'ünün gerçekleştirildiğini aktaran Elban, şöyle devam etti:

"251 projenin çalışmaları devam ediyor, 58'i ihale aşamasında, 309'u ise henüz işe başlanmamış. Bu projelerin toplam değeri 1 milyar 46 milyon liradır. 2016 yılında bunlara tahsis edilen ödenek miktarı 328 milyon liradır. Bu dönem sonuna kadar harcanan para 80 milyon lira civarında olup, bu da harcanacak miktarın yaklaşık yüzde 24'üne tekabül etmektedir."

İlçe kaymakamları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, 2016 yılı yatırımları ve projeler, yatırımcı kuruluşlar tarafından anlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Elban Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
title