Haberler

Bilecik Asayiş Şube Müdürü Halı Sahada Top Oynarken Kalp Krizi Geçirdi

Güncelleme:

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürü Alper Uzman, halı sahadaki futbol maçında kalp krizi geçirdi.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürü Alper Uzman, halı sahadaki futbol maçında kalp krizi geçirdi. Uzman, hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgilere göre Asayiş Şube Müdürü Alper Uzman, bu akşam Bilecik'teki bir halı sahada bir grup arkadaşı ile kendi aralarında futbol maçı yaptı. Maç sırasında rahatsızlanan Uzman saha kenarına giderek bir süre oturdu. Durumunun kötüleşmesi üzerine Alper Uzman, arkadaşlarının çağırdığı 112 ambulansıyla Bilecik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan tetkiklerinde kalp krizi geçirdiği belirlenen Alper Uzman ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis eskortu eşliğindeki 112 ambulansıyla ESOGÜ Hastanesi'ne getirilen Alper Uzman tedavi altına alındı. Uzman'ı hastane önünde çok sayıda meslektaşı karşıladı. Doktorlar, Alper Uzman'a anjio yapıldığını, tedavisinin sürdüğünü belirtti.

BİLECİK- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title