Haberler

Beyşehirli Gençler Fetö'nün Darbe Girişiminin İzlerini Yerinde Gördü

Beyşehirli gençler, belediyenin düzenlediği geziyle, 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ tarafından Ankara'da bombalanan ve darbe kalkışmasının derin izlerini taşıyan TBMM, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Gölbaşı ilçesindeki Polis Özel Harekat Merkezi ve TÜRKSAT Kampüsünü ziyaret etti.

Beyşehirli gençler, belediyenin düzenlediği geziyle, 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ tarafından Ankara'da bombalanan ve darbe kalkışmasının derin izlerini taşıyan TBMM, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Gölbaşı ilçesindeki Polis Özel Harekat Merkezi ve TÜRKSAT Kampüsünü ziyaret etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, başkent gezisi dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Beyşehir'deki demokrasi nöbetlerinde gençlere verdiği Ankara gezisi sözünü yerine getirdiklerini söyledi.

Geziye 15-25 yaş aralığındaki gençlerin katıldığını belirten Özaltun, bu kapsamda 15 Temmuz darbe kalkışmasının derin izlerini taşıyan Gazi TBMM'nin yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Gölbaşı'ndaki PÖH Merkezi ve TÜRKSAT Kampüsü'nü ziyaret ettiklerini belirtti.

Özaltun, gezide gençlerin ilk ziyaret durağının TBMM olduğunu, burada ziyarete eşlik eden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu'nun mecliste kendilerine çok güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiğini ifade etti.

Bu misafirperverliğe teşekkür eden Özaltun, "Milletvekilimiz Babaoğlu, gençlerimize mecliste bombalanan yerleri tek tek gösterdi. Gelecekte belli makam ve mevkilere gelecek gençlere, burada yaşanılanları unutmamaları tavsiyesinde bulundu. Burada gençlerimiz ve AK Parti Meclis Grup Toplantısı'nda başbakanımızın konuşmasını da takip ettik. Ayrıca, bazı bakanlarımız ve AK Partili Konya milletvekillerimizle de bir araya geldik, sohbet ettik, ülkemiz üzerine oynananlarla ilgili çeşitli istişarelerde bulunduk." dedi.

Özaltun, TBMM'nin ardından ziyaret duraklarının Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesini, ardından Gölbaşı ilçesindeki Polis Özel Harekat Merkezini ve TÜRKSAT Kampüsünü ziyaret ettiklerini kaydetti.

Geziye katılan gençlerin Meclis ve Özel Harekat Merkezindeki bombalama sonrası yaşanan yıkım ve tahribatı bizzat gözleriyle gördüklerini, yetkililerden yaşananlarla ilgili anlattıklarını dinlediklerini, şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim sonrası yapılan dualara eşlik ettiklerini belirten Özaltun, şöyle konuştu:

"Tarih kitaplarına geçecek 15 Temmuz kalkışmasının derin izlerini taşıyan, Gazi Meclisimizi, Cumhurbaşkanlığımızı, Polis Özel Harekat Merkezini ve TÜRKSAT Kampüsünü ziyaret ettik. 15-25 yaş arası gençlerimizden oluşan grubumuzla değerli milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretimizde, gençlerimize bu haşhaşi, gözü dönmüş vatan hainlerinin milletin silahıyla, yine milletin malına, binalarına nasıl zarar verdiğini yerinde göstermek istedik. Allah'ım bir daha bizlere böyle kötü günler yaşatmasın, birlik ve beraberliğimizi her daim muhafaza elyesin."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Babaoğlu Murat Özaltun AK Parti Politika Haberler

title