Haberler

Beşiktaş'ta Bayram Coşkusu

Güncelleme:

Zafer Bayramı'nı kutluyoruz!

Beşiktaş Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş katılımlı bir fener alayıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayacak. Fener alayının ardından düzenlenecek konserin bu yılki konuğu Bengü olacak.

Mustafa Kemal'in başkomutanlığında gerçekleşen Büyük Taarruz'un bu yıl 91. yıldönümü. Bu önemli gün Beşiktaş kentlileri tarafından büyük bir coşkuyla her yıl kutlanıyor. Bu yılki etkinliklerin başlangıç noktası "İlhan Selçuk ve Cumhuriyet Aydınlanmasını Yaratanlar Heykeli" olacak. Beşiktaş kentlileri ve İstanbullular saat 19:00'da heykelin önünden Arnavutköy'e doğru ellerindeki meşalelerle yürüyüşe geçecek. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın önderliğinde yapılacak yürüyüşe Beşiktaş Kent Konseyi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve Beşiktaş sakinleri de katılacak.

Zafer Bayramı yürüyüşü Arnavutköy'deki Atatürk heykelinde son bulacak. Heykele çelenk konulmasının ardından bayram coşkusu Boğaz'da devam edecek. Beşiktaş kentlileri, Barbaros Meydanı'nda saat 21:00'da başlayacak Bengü konserine ücretsiz teknelerle ulaştırılacak.

Beşiktaş Belediyesi, İstanbulluları 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının coşkusuna ortak olmaya davet ediyor.

Etkinlik programı:

30 Ağustos 2013

19:00 / "İlhan Selçuk ve Cumhuriyet Aydınlanmasını Yaratanlar Heykeli" önünde toplanma (Akmerkez yanı, Sekbanlar Sokak başı)

20:30 / Atatürk Heykeli'ne çelenk koyma töreni, Arnavutköy

20:45 / Arnavutköy'den teknelerle Barbaros Meydanı'na hareket

21:00 / Bengü konseri, Beşiktaş Barbaros Meydanı

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Arnavutköy Bengü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title