Haberler

Belediye Personelimize Bilgisayar Kullanımı Eğitimi Verildi

Güncelleme:

Kırıkkale Belediyesi personeline güvenli bilgisayar kullanımı hakkında Belediye Meclis salonunda eğitim semineri verildi.


Seminer'e Belediye Başkan Mehmet Saygılı, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ve Şükrü Göktaş ile tüm birim müdürleri ve Belediyemiz personeli katıldı. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı seminer öncesi bir konuşma yaptı. Kamu kurumunda çalışmanın avantaj ve dezavantajlarından bahseden Belediye Başkan Sayın Mehmet Saygılı personelinden işini titizlikle mevzuata uygun yapması konusunda uyardı. Belediye Başkan Sayın Mehmet Saygılı, Bilgisayar güvenliği konusunda bilgi vererek bu konunun hassasiyetine değindi. Konuşma sonrasında Belediye Başkanımız Salondan ayrıldı. Seminerde Bilgi İşlem Müdürü Ersin Kaplan tarafından sunum yapıldı. Yapılan sunumda Bilgisayarın tanımı, kullanılması, güvenliği ve bu konuda yapılması gereken konular anlatıldı. Yaklaşık bir saat süren seminer sonunda Belediye personeline ait bu tür eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Saygılı Erol Bakır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title