Haberler

Baskentte Çıplak Tango

17 Yaşındaki N. K., Severek Kaçtığı Erkek Tarafından Gerdek Gecesi Başkasına Satıldı. 'Çıplak Tango' Filmini Aratmayan Olayda, Genç Kızı Silah Zoruyla Pek Çok Erkeğe Pazarladı.

17 yaşındaki N. K., severek kaçtığı erkek tarafından gerdek gecesi başkasına satıldı. "Çıplak Tango" filmini aratmayan olayda, genç kızı silah zoruyla pek çok erkeğe pazarlayan ve tecavüz eden sevgilisinin 22 yıl hapsi istendi.

ANKARA Mamak’ta, "Çıplak Tango" adlı filmde yaşananlar gerçek oldu. 17 yaşındaki genç kız, severek kaçtığı sevgilisi tarafından gerdek gecesi bir başka erkeğe satıldı. Tutuklanan zanlı için 22 yıl hapis cezası isteyen savcının hazırladığı iddianameye göre, 2007 Haziran ayındaki olay şöyle gelişti: 17 yaşındaki N.K., tanıştığı F.Ç.’yle kısa bir süre sonra evlenme kararı aldı. Genç kızın ailesi evliliklerine karşı çıkınca, N.K. kendi isteğiyle F.Ç.’ye kaçtı.

İki sevgili birlikte yaşamaya başladı.

Başkalarına pazarladı

F.Ç., genç kızı ikna etmek için imam nikáhı kıydı. Gerdek gecesi N.K., karşısında başka bir erkek buldu. Tanımadığı bu kişi, genç kıza tecavüz etti. F.Ç. daha sonra N.K.’yi silahla tehdit ederek başka erkeklere de sattı. F.Ç., N.K.’ye, "Benim malımsın, bir yere gidemezsin" diyerek defalarca tecavüz etti. Savcı, halen tutuklu olan F.Ç.’nin, "cinsel saldırı, fuhuş, hürriyetten yoksun kılma" suçlarından 22 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

KapalI gİŞe oynamIŞtI

Yönetmen Leonard Schrader’in 1991 yılında çektiği İsviçre-Arjantin-Japonya-ABD yapımı "Naked Tango" adlı filmde, Mathilda May’in canlandırdığı Stephanie karakteri, gemiden atlayan Alba adlı bir başka kadının kimliğini alır. Arjantin’de gemiden inen Stephanie, kendisini karşılayan Zico isimli bir adamla tanışır. Zico’yla evlenirler. Zico aslında bir kadın satıcısıdır ve gerdek gecesi karısını bir başka adama satmak ister. Odasına gönderilen müşteriyi bıçaklayan Stephanie, kapatıldığı genelevde Cholo’yla (Vincent D’Onofrio) tutkulu bir aşk yaşamaya başlar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title