Haberler

Başkan Kocaman'a Yoğun İlgi Devam Ediyor

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 31 Mart seçimleri sonrasında hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman, 31 Mart mahalli idareler seçimleri sonrasında siyasiler, STK'lara ve Kartepeli hemşehrilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu haftada Kocaman'ı makamında Bolu Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Arif Usta ve şube müdürleri, Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş ve yönetimi, Rumeli Türkleri Dernek Federasyonu Başkanı Recep Altınip ve yönetimi, Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail İnan ve yönetimi, Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt ve yönetimi, Genç Kocaelililer Derneği Umut Ongül ve yönetimi, Kartepe İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Arutan, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve Kartepeliler ziyaret ederek başarı ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞURACAĞIZ

Kartepe'yi STK'lar ve Kartepeli hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz diyen Kartepe Belediye Başkanı Kocaman "Kartepeli hemşehrilerimizin desteği ile 31 Mart seçimlerinden Cumhur İttifakı olarak çok başarılı bir şekilde çıktık. İlçemizin faydasına hep birlikte hizmet üreteceğiz. Bizler için önemli olan gönül köprülerinin oluşmasıdır. Şahsıma gösterdiğiniz güven ve teveccüh için ayrı ayrı teşekkür ederim. Kartepemiz sosyal ve kültürel bir mozaik. Farklı renklerimizle zenginleşeceğiz ve birlikten kuvvet doğuracağız. Arzumuz ve gayemiz insanların gıpta ile baktığı Kartepe'de yaşamaktan mutlu ve gururlu hissedeceği bir ilçe olabilmeyi başarmak. Allah'ın izni, sizlerin desteği ve çok çalışarak başaracağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kocaman Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title