Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Bayanlar Bilek Güreşi Şampiyonu ile Bilek Güreşine Tutuştu

Kocaeli Fuarı'nın açılışında kadınlara yönelik bir etkinlik sırasında, buradaki stantda bilek güreşi yapıldığını gören Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bir kadın sporcu ile bilek güreşine tutuştu.

Kocaeli Fuarı'nın açılışında kadınlara yönelik bir etkinlik sırasında, buradaki stantda bilek güreşi yapıldığını gören Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bir kadın sporcu ile bilek güreşine tutuştu. Ancak kulağına, "Başkanım o milli sporcu" denilince  fazla zorlamadan bıraktı.

İbrahim Karaosmanoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da bulunduğu kalabalık bir protokol eşliğinde fuar alanını gezerken, şu anda Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan, Türkiye Kadınlar Bilek Güreşi şampiyonlarından Irmak Özer'in yanına gitti. Bilek güreşini denemek isteyen Başkan Karaosmanoğlu zorlandığı sırada, kulağına "Başkanım o Türkiye Şampiyonu" diye fısıldanınca, gülerek "Bu kadar yeter" deyip güreşi bıraktı. Aynı anda oraya gelen Bakan Fikri Işık ise, Irman Özer'in elini sıkıp ona başarılar diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Fikri Işık Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title